|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Skysis.92
|
Zaslal: čt září 12, 2013 6:09 pm Předmět: Trenink |
|
|
Dobrý den, do posilovny chodím 3x týdně - každé cvičení cvičím dřep (5x5),mt (5x5) a benchpress (5x5) + 3 doplnkové cviky (triceps+biceps+ramena - 4x10).Chci se zeptat, jestli to tomto typu treningu porostu nebo ne.A je stli je dobré cvičit doma v dny, kdy nechodím do posilovny (např. kliky a cviky s jednoručkama).Díky za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RoboBee

|
Zaslal: čt září 12, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
To vypadá na Korťase :) Tak MT, Dřep a BP jsou základní cviky, který by nikdo neměl vynechávat. A jestli porosteš? U tohohle typu tréninku určitě, ale nikdy nezapomínej na stravu, bez tý to nepůjde :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
|
| nahoru |
|
 |
Skysis.92
|
Zaslal: čt září 12, 2013 6:37 pm Předmět: Trenink |
|
|
Ano, jedná se o podobu Korteho, ale ten trvá pouze 8 týdnů.Tak jsem se chtel zeptat, jestli nevadí, že to cvičím stále.
Jídelníček:
4:00 - snídaně: 3 celá vejce, 200ml mléka, 150G bílého jogurku + 1 tmavé pečivo
6:30 - svačina: 1 kus tmavého pečiva + 1 kus zeleniny
9:00 - svačina: proteion + rýžové chleby
12:00 - oběd většinou maso + rýže
15:00 - svačina: proteinový nápoj + ovoce + 150 g bílého jogurtu
17:00 - 18:15 - trening
19:15 - večeře: stačím se hodne zeleniny + proteionvý nápoj
21:00 - spánek: Tvaroh + 2 lžičky kakaa
Měl bych dotaz ohledne jídelníčku.Prosím o rady co upravit,přidat a odebrat, chci nabírat svaly o hubnutí mi nejde.Dále se chci zeptat jestli je vhodné používat proteionový nápoj spolu s jídly (mám namysly, že si dám večeři + protein, to samé u svačin) nebo se používá samotný.Jeste bych se chtel zeptat co jíst před a po treningu v kolik hodin.Předem děkuju za rady.
Prosím o rady, jak jídelníček upravit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Actory
|
Zaslal: čt září 12, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
No, s tím jídelníčkem, v první řadě mě zajímá tvoje váha a tělesný typ, ale co ti řeknu určitě, máš tam děsně málo sacharidů, na snídani možná 40, dál k obědu tak 140, a do večera sme tak někde na 200, což i kdyby si měl 50 kg by bylo určitě málo, takže prosím přibliž své údaje, s bílkovinama to není nejhorší. Jinak před tréninkem bych dal určitě něco sacharidového s trochou bílkovin, ale jestliže cvičíš 2 hodiny po posledním jídle, může to být klidně sáček rýže a kus masa. Po tréninku hned nějaké rychlé cukry (nemusí být gainer, stačí klidně maltodextrin, nebo glukopur, pokud máš finance tak maltu a protein) a půl hodiny až hodinu po tréninku pevné jídlo (mělo by to být nejkvalitnější jídlo celého dne, určitě spoustu sacharidů a bílkovin). A snídáš ve 4, pak máš pořádné jídlo ve 12, takže na tu snídani přitlač, klidně tuna vloček s jogurtem, nebo nějaká omeleta s vločkami (teď nevím přesný název, možností je spousta), druhá svačina malá, zbytečně moc proteinového nápoje. Víc ti asi mohu pomoct, až napíšeš váhu, věk a tělesný typ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Skysis.92
|
Zaslal: pá září 13, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den, moje váha je 85kg, výška 176cm, věk v říjnu 21 let a typ jsem nejspíše Endomorph.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|