Pomoc s vyberem proteinu,creatinu atd.

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Pomoc s vyberem proteinu,creatinu atd.  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Pomoc s vyberem proteinu,creatinu atd.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
fakqcze

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 2:17 pm    Předmět: Pomoc s vyberem proteinu,creatinu atd. Odpovědět s citátem

Ahoj je mi 17 a zacal sem "aktivne" posilovat , hodne me to chytlo tak do toho chci dat nejaky penize (tata :D ) muj dotaz zni co si myslite o tomhle setu : edit- viz pravidla fóra! Nebo jestli byate mi doporucili neco co mi vydrzi dele a nebude to tak drahy.. ( alespo protein + creatin...gainer ani extra byt
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, na tyto dotazy máme v sekci výživa samostatná témata, takže prosím, otázky polož do příslušných témat označených jako "důležité" (jsou v seznamu témat nahoře.

https://forum.ronnie.cz/vyziva-a-suplementace-f4.html

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Pomoc s vyberem proteinu,creatinu atd.
Rychle na stránku:

Přejdi na: