Hubnutí x objem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnutí x objem  Úvodní stránka -> Trénink -> Hubnutí x objem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Foryy

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:05 pm    Předmět: Hubnutí x objem Odpovědět s citátem

Zdarec,

chtěl bych se zeptat nějakého staršího a zkušenějšího člověka, který by mi poradil, jestli buď zkusit to hubnutí, které je rozepsáno dále v dotazu, nebo jet objem a riskovat dietu na jaře. Mam 13,8% tuku v těle (měřeno na InBody) a chtěl bych to postupně zredukovat třeba tak na 5-6%, podle teho, jak by se mi to zdálo a líbilo, nechcu to stahnout moc ten tuk, ale abych vypadal normálně, viditelný svaly na břiše, chtěl bych žílu přes biceps zviditelnit. Bohužel, dietu jsem NIKDY nedržel a NEMAM ani zkušenost s nějakou dietou, docela se toho bojím (třeba Warrior diet, nebo sacharidový vlny), nikdy jsem nic takovýho nejel, nedržel, nevim jak jest, co jest, kdy jest - teda co se diety týče, objem mam jakš takš zmáklej, že +- zhruba vím, co, kdy atd.
Takže bych to chtěl zredukovat nějak postupně, třeba že bych zmenšil porce sacharidů (komplexních) na půlku, snažil bych se trochu přihodit bílkoviny, vyhývat se mastným jídlům a jíst ořechy před spaním (ale jestli to pomáhá redukovat tuk, to netuším), abych na tech 6 % tuku došel, třeba i za půl roku, cíl mam do léta zhubnout tuk a nabrat ještě nějaké svaly, abych mohl předvest formu v létě. Jak jsem psal, bohužel nevím , jak to funguje, nikdy jsem to nejel a mam z toho docela strach, že mi to nepujde, přiberu další tuk, nebo že se budu zbytečně trápit v posilce, nespálim moc tuku : ( . Taky bych rád vyzkoušel nějaký NOčko, abych se nakopl a měl enerdii na trenink + kardio a možná si koupil kreatin (ale to jen možná) , protože zavodňuje, tak nevím, jestli by to byl dobrej nápad.
Jinak, do posilky chodím pravidělně už rok.

Fotky formy a inbodystats kdyžtak hodím do komentů, kdyby někdo chtěl. Do zprávy mi to zatim nejde :/ . Nemam dostatečnej počet komentů. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13% neni spatne, klidne nabirej POMALU dal a do diety se vrhni az na jare
pokud nemas nejake problemy, vlnenim to sundas krasne
ze zkusenosti je ubytek cca 1% vahy tydne a aspon 80% jsou tuky
Foryy

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Díky, ono se to sice hezky čte, ale beztak se to hůř provádí :D mam strach z tech vln no. Ani nevim jak to mam cyklovat. Kamarád mi říkal, že stačí 100-200-300, jiní říkají, že zase 50-100-150-200-250 a zase cyklovat odznova, nevim no, těžko říct. U tech vln bych neviděl problém v mase, jest jen kuřecí na vode/páře/troubě, ale ty sachry.. :/ nevim, asi jen rácio chlebíčky a rýže, ale další sacharidy nevim no. Nevyznám se v tom :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foryy napsal:
Peter Ustinov napsal:

Díky, ono se to sice hezky čte, ale beztak se to hůř provádí :D mam strach z tech vln no. Ani nevim jak to mam cyklovat. Kamarád mi říkal, že stačí 100-200-300, jiní říkají, že zase 50-100-150-200-250 a zase cyklovat odznova, nevim no, těžko říct. U tech vln bych neviděl problém v mase, jest jen kuřecí na vode/páře/troubě, ale ty sachry.. :/ nevim, asi jen rácio chlebíčky a rýže, ale další sacharidy nevim no. Nevyznám se v tom :)

http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html

tady je to jak pro dementy z pomocne, totalne podrobne
tohle sest tydnu a mas jasno, jestli jsi tucne prase nebo mas pod tukem i nejake svaly
Foryy

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaký svaly tam jsou ;) pokud chceš, pošlu fotky jak inbody, tak formy
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foryy napsal:
Nějaký svaly tam jsou ;) pokud chceš, pošlu fotky jak inbody, tak formy

k cemu mi to bude
chtel jsi radu, ja nabizim
to je cele
Foryy

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oukey teda.. takže mam jet objem. Teď tak nad tym přemýšlím, že bych mohl jet objem a abych trochu redukoval ten tuk aj teď, tak bych mohl dat 2x-3x týdně nějakou aerobku na půl hoďky :) abych zhazoval trochu ten tuk už teď a pak bych se mohl vrhnout na ty vlny, ale bude to HardCore pro mě :D : ( moc se netěšim

Naposledy upravil Foryy dne ne září 29, 2013 8:11 pm, celkově upraveno 1 krát
člověk

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem letos zkoušel poprvé dietu...tuku jsem měl sice více, ale takovou obavu jako ty jsem z té diety neměl
za 7 týdnů jsem dal z 96 na 87
První 3 týdny jsem držel sachry konstantně, ale chtěl jsem si zkusit Vlny tak jsem na následující 4 týdny dal vlny.
Vlnil jsem 100-200-300-400-150-250-350 ( 400 a 350 byly dny volna)
Hlavní je se pozorovat....když nehubnu uberu 50g sacharidů, když hubnu moc rychle přidám 50g sacharidu...

Rychle na stránku:

Přejdi na: