Nákup

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nákup  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nákup
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kwido

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 6:30 pm    Předmět: Nákup Odpovědět s citátem

Ahoj,

chtěl bych se touto formou poradit jaké stroje, pomůcky a doplňky nakoupit pro cvičení doma.

Mám již činky s možností přidání/ubrání váhy od cca 0,5 kg do 9,5 kg + tyč , dále fitness míč a powerball.

Chtěl bych koupit stropní/nástěnní hrazdu s více úchopy, neměli by jste nějaký konkrétní tip?

Též uvažuji o víceúčelové domácí benchpress lavici, nicméně nevím, zda by to byla dobrá investice, jelikož mám v plánu, když už cvičení doma nebude efektivní, začít chodit do nějakého fitness.

Proto by mě též zajímalo, jak dlouho by bylo cvičení doma efektivní. S tím, že bych z časových důvodů raději cvičil stále doma. Nejspíš i finančně by to vyšlo v součtu líp. Nejde mi o kulturistickou postavu, jde mi o to zhubnout a nabrat nějakou svalovinu - ne o všechnu díky dietě a aerobní činnosti přijít.

Dále by mě zajímal váš názor nato, jestli při cvičení doma mám nakoupit nějaké doplňky stravy s tím, že můžete brát v úvahu, že stravování budu dodržovat co nejlépe. Jediné o čem jsem uvažoval je proteinový nápoj, jaký nato máte názor, není to zbytečné? V případě dalších návrhů prosím o argument, protože se v suplementaci moc nevyznám.

Tak to je asi vše, v případě, že by chybělo nějaké podstatné info, tak jej doplním. V podstatě mi jde o to, abych měl nějaké rady k tomu, jestli se vůbec vyplatí cvičit pouze doma a jestli ano, tak co vše by bylo potřeba, abych z toho vytlačil maximum.

Díky, Kwido
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak mas tu moznost, chod rovno do fitness. Cvicil som doma asi rok, ale az v gyme som skutocne zacal mat trochu vysledky. A skor, nez ti to odporuci niekto iny - neboj sa najat si na par instruktaznych hodin trenera

Pokial chces skutocne cvicit len doma, tak moj zaklad bol a stale je: hrazda, velka cinka, stojan na drepy a bencova lavica, par nakladacich jednoruciek. A potom uz len hromada kotucov. Ale co sa tyka financnej navratnosti, nemas az tak pravdu, mozno z dlhodobeho hladiska ano, ale napriklad dva 15 kilove kotuce vyjdu financne rovnako ako mesacna permanentka do fitka. A to je dokopy 30kilo, s tym precvicis tak biceps...

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: