Zaslal: čt září 26, 2013 2:16 pm Předmět: Bolest zad-úraz při tréningu
Ahoj
Mám problém,v úterý jsem si byl zacvičit a při tricepsový tlak v sedě s jednoručkou mi píchlo v zádech.Když jsem jí dával dolů kolem hlavy tak jsem myslel že se už nezvednu.
Prosím o radu co by to mohlo být a co s tím.
Přikládám obrázek místa bolesti...
Díky
Ale já to říkám pořád - nezvedat v sedě, nezvedat v sedě, nezvedat v sedě... Šacoval bych to na nízký nitrobřišní tlak/nezkomprimované jádro. Ale je se v místních kruzích říká, je to věštění z koule.
Nějaký osvědčený medikament?Mast nebo něco podobného?
Kolega mal tiež podobný problém. Spôsobil si ho pri crossfite pri nejakom cvičení čo sa volá 7x7, po nejakých mŕtvych agentoch CIA alebo tak nejako. Dostal nejaké tabletky na uvoľnenie svalstva a odporúčanie aby už necvičil.
Až ti ustoupí bolest začni strečink, a rhb cviky na bederní páteř. Nevím jak vypádá tvůj trénink, ale pokud se nazačátku nezahřeješ nerozcvičíš a na konci ty svaly neuvolníš tak se ti to může nasbírat a pak i při cviku u kterého bys to nečekal to začne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru