|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: ne září 22, 2013 4:17 pm Předmět: Nohy |
|
|
Dobrý den mohli byste mi poradit nějaký objemový trenink abych brutálně zníčil nohy?? Cvičil jsem
Předkopávání 20,15,12,10,8
Zakopávání 20,15,12,10,8
Výpady 4x8-12
Hacken dřepy 20,15,12,10,8
A myslim že mi tenhle trenink dost pomohl ale už bych ho měl změnit. Mohli byste mě poradit něco podobného?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: ne září 22, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
dej si 10x10 hlubokych drepu (zadne hacken ani v MP, klasicke drepy s velkou cinkou) na krev a na druhy den si nesednes ani na hajzl
PS: se nediv, kdyz prvni cvik davas debilni predkopy (izolovany cvik)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 22, 2013 5:00 pm Předmět: Re: Nohy |
|
|
10kol:
10x zadní/přední dřep
10x výpady
10x předkopávání
...takhle se brutálně ničí nohy, když už to teda chceš....... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne září 22, 2013 5:06 pm Předmět: Re: Nohy |
|
|
Vykašlať sa na predkopávanie a zakopávanie. Ťažké drepy. Nezabúdaj na pravidlo, že keď si myslíš, že už ideš na 100% svojho maxima, tak s najväčšou pravdepodobnosťou ideš len na 30%. Toto platí pri drepoch ako nikde inde.
|
|
| nahoru |
|
 |
STAKOCMA

|
Zaslal: ne září 22, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
výpady bych nechal ty jsou celkem fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne září 22, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
prestante vsichni cvicit cokoliv jineho, proste cvicte drepy!!! zadne ruce,hrudnik to je pro holcicky, nejake ramena tak samo, dejte si 50 serii drepu kazdy trenink a budete jako arnold!!! hlavne ze to vetsinou pisou lidi co poradne drepy videli tak mozna ve videu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne září 22, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | prestante vsichni cvicit cokoliv jineho, proste cvicte drepy!!! zadne ruce,hrudnik to je pro holcicky, nejake ramena tak samo, dejte si 50 serii drepu kazdy trenink a budete jako arnold!!! hlavne ze to vetsinou pisou lidi co poradne drepy videli tak mozna ve videu |
napsal si blbost, kdyby se ptal na trenink ramen a dostal by za odpoved drepy, tak by tva zprava byla na miste... ale on dostal spravnou odpoved na ten jeho hard trenink nohou v podobe predkopu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne září 22, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
oni moc dobre vi o cem mluvim davide, to jde mimo tebe
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne září 22, 2013 5:29 pm Předmět: Re: Nohy |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Vykašlať sa na predkopávanie a zakopávanie. Ťažké drepy. Nezabúdaj na pravidlo, že keď si myslíš, že už ideš na 100% svojho maxima, tak s najväčšou pravdepodobnosťou ideš len na 30%. Toto platí pri drepoch ako nikde inde. |
No neviem, ja to občas neodhadnem a musím to hodiť na klietku.
EDIT: Inak verím, že zničiť nohy sa dá aj na predkopávaní. Ale pokiaľ ti ide o nejaký progres, či už silový alebo objemový, tak to neni úplne optimálne riešenie.
|
|
| nahoru |
|
 |
STAKOCMA

|
Zaslal: ne září 22, 2013 5:32 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | oni moc dobre vi o cem mluvim davide, to jde mimo tebe |
musíme potrénovat empatii
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 22, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
Klasika tady na foru. Chces velke nohy, cvic drepy, chces velky kozy, cvic bench, chces mit zada jak letiste, delej mrtve tahy a shybuj.... na vsechno ostatni se vyser, to je pro holky a teplouse. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne září 22, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Klasika tady na foru. Chces velke nohy, cvic drepy, chces velky kozy, cvic bench, chces mit zada jak letiste, delej mrtve tahy a shybuj.... na vsechno ostatni se vyser, to je pro holky a teplouse. |
ale ono je nejhorší, že 90% lidi to baští a taky tak potom dělá...ne proto, že je to baví, ne proto, že je to zajímá, chtějí se ty cviky naučit a používat je, ale proto, že se tady dočetli, že prostě žádná jiná cesta neexistuje a tahle je jediná správná...
Samozřejmě, že se na to po pár měsících vyserou, protože je to jednak nebaví, druhak jim některej cvik nemusí jít a když to bez něj přece nejde, tak to nemá cenu vůbec.
Abych nebyl úplně mimo - nejlepší cvik na nohy jsou dřepy, to bez debat, ale je spousta jiných možností, jak ty nohy "zničit". Já bych třeba vyzkoušel trénink z posledního logu Borise Oravy, ten mě docela zaujal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne září 22, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
Povedal by som, že kostra tréningu sa má naozaj skladať z cvikov trojboja a ich variácií. Od veci takisto nie sú ani iné komplexné cviky ako tlaky na ramená, príťahy v predklone, biceps s veľkou činkou či jednoručkami, prípadne cviky na dynamiku...Ale postaviť si tréning nôh na zakopávaní je nezmysel.
So silným drepom človek môže mať silu aj na predkopoch, ale plný stĺpec závažia pri predkopávaní určite nezaistí silný drep. Pripomína mi to kamaráta, ktorý sa mi vždy chváli že legpressuje 500 kg. Ja som nikdy nedával viac než 220-230 kg, ale nohy mám väčšie a na drepe ho prekonám o niekoľko desiatok kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: st září 25, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Ten trenink 10 kol je objemový trenink na nabrání svalové hmoty? Nebo spíš na vyrýsování??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|