Ektomorf jídelníček,stačí????

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ektomorf jídelníček,stačí????  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Ektomorf jídelníček,stačí????
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Coolturista:D

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:09 pm    Předmět: Ektomorf jídelníček,stačí???? Odpovědět s citátem

Zdravicko,posiluji už asi rok,všechno jde dobře zvedám víc a víc,přibírám...ale posledni
dobou ne tak jak bych si představoval.Vážím 84kg měřím 190cm mam 17let (když sem zacinal tak vaha byla tak 79kg),chtěl bych to vytahnout na 88?Co myslite stací tolik jídla,nebo jeste přídat?Nebo neceho ubrat,neceho pridat?

poznámky:Po kazdem treninku davam jeste navic gainer (120g),cvicim 4x tydne (2x ruce,prsa,2x zada,nohy),protein budu ted kupovat po prve v zivote tak nemam dole blize urceno co je to za typ ale tim 30g myslim ze si dam treba 45g dávku a z toho aby to vyslo tak na tech 30g proteinu.

PONDĚlÍ :
Snídaně (7:20):3vejce,tmavé pečivo+tavený sýr
Svačina (9:40):150g ovesných vloček+jogurt
Oběd (12:00):školní jídelna (většinou 70g masa a nejaka ryze,brambor,těstoviny...)
Svačina (15:00):protein 30g
Svačina (16:00):piškot (60g)+banán+mrkev+jablko
Večeře (20:00):vepřové maso (150g)+rýže (100g)
Před spaním (22:00):tvaroh polotučný

ÚTERÝ :
Snídaně (7:20):vepřové maso (150g)+rýže (100g)
Svačina (9:40):ryba z konzervy+tmavé pečivo
Oběd (12:00):š.j.
Svačina (16:00):150g oves.v.+j.
Večeře (20:00):musli
Před spaním (22:00):tvaroh polotučný

STŘEDA :
Snídaně (7:20):mléko+musli
Svačina (9:40):kuřecí šunka (150g)+pečivo
Oběd (12:00):š.j
Svačina (16:00):dětská přesnídávka (mamka je dostává v práci tak proto..)+piškot
Večeře (20:00):špagety (sýr,párek)
Před spaním (22:00):tvaroh p.

ČTVRTEK :
Snídaně (7:20):špagety
Svačina (9:40):gyros
Oběd (12:00):š.j
Svačina (16:00):piškot (60g)+banán+mrkev+jablko
Večeře (20:00):čínské nudle+kuřecí maso (+zelenina)

PÁTEK :
Snídaně (7:20):mléko+musli
Svačina (9:40):čínské nudle+maso...
Oběd (12:00):š,j
Svačina (16:00):ovesné vločky 200g
Večeře (20:00):čočka na kyselo+párek+chléb

Na zaver bych se jeste vraitil k tomu proteinu,jaký je nejlepsi (pro ektomorfa) v kategorii kvatila/cena? (chut je mi párek).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší protein pro tebe bude maso!

Sám musíš vědět jestli přibíráš nebo ne, to ti my neporadíme. A jestli ne, tak jíš málo/špatně.
Svačiny jako přesnídávky, piškoty, na to kašli. Začni jíst více brambor, rýže, těstovin, vajec, masa, sýrů atd... jez hodně a kvalitně, nic víc ti nikdo neporadí. Nějaký špagety, gyros, čínské nudle... občas klidně, ale stavěj to na něčem úplně jiným.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale neodpustím si.....říkáš si ektomorf? Než si začal cvičit, bylo ti 16, měl jsi 190cm a 79kg? ...tak to nebudeš ektomorf,......

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Sorry, ale neodpustím si.....říkáš si ektomorf? Než si začal cvičit, bylo ti 16, měl jsi 190cm a 79kg? ...tak to nebudeš ektomorf,......

tak ja uz mam nejakou sportovni minulost (hokej)takze sem nikdy nebyl nejake paratko,ale s pribiranim mam docela problem,posiluju jeste s jednim kamosem a jime tak zhruba stejne ale on na vaze pribira daleko rychleji,i kdyz i hodne tuky...
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Spam"]Nejlepší protein pro tebe bude maso!

to vůbec neber vážně, pro ektoforma nemají extremní dávky proteinu žádný význam, spíše se soustřeď na zvýšení sacharidů a zdravých tuků. A hlavně dávat maso více než 2 x denně nemá cenu, takové hovězí a vepřové maso se tráví až 5 hodin, je blbost to tam hrnout hlava nehlava.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, prinrat sval ma problem i mezomorf...to neni tak ze zvedne cinku a vazi o kilo vic....

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:

tak ja uz mam nejakou sportovni minulost (hokej)takze sem nikdy nebyl nejake paratko,ale s pribiranim mam docela problem,posiluju jeste s jednim kamosem a jime tak zhruba stejne ale on na vaze pribira daleko rychleji,i kdyz i hodne tuky...
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Zdravicko,posiluji už asi rok,všechno jde dobře zvedám víc a víc,přibírám...ale posledni
dobou ne tak jak bych si představoval.Vážím 84kg měřím 190cm mam 17let (když sem zacinal tak vaha byla tak 79kg),chtěl bych to vytahnout na 88?Co myslite stací tolik jídla,nebo jeste přídat?Nebo neceho ubrat,neceho pridat?

Co trenink? Pokud delsi dobu cvicis stejnym zpusobem, muze byt i to problem, proc se vaha nehne.
jachym

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 2:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas s tim co ti psali ostatní, navíc z toho co si napsal se to nedá posoudit, pokud nenapíšeš porce... to je totiž to nejdůležitější, nemůžu ti říct jestli je "pečivo" dost, už proto, že neuvedeš jestli to je jeden bílý rohlík, 3 celozrnný chleby nebo 5 koblih...
tezzy196

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych si spíš než s jídelníčkem pohrál s tréninkem, já vůbec žádný jídelníček nemám a jenom tím, že měním objem a frekvenci tréninku pořád rostu jako z vody. Měním skoro vše co jde: cviky, pauzy mezi sériemi, dobu která uplyne mezi dvěma tréninky, způsob regenerace, váhy se kterými cvičím, i počet sérií.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tezzy196 napsal:
Já bych si spíš než s jídelníčkem pohrál s tréninkem, já vůbec žádný jídelníček nemám a jenom tím, že měním objem a frekvenci tréninku pořád rostu jako z vody. Měním skoro vše co jde: cviky, pauzy mezi sériemi, dobu která uplyne mezi dvěma tréninky, způsob regenerace, váhy se kterými cvičím, i počet sérií.

vyliskej se
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
tezzy196 napsal:

vyliskej se

tezzy196

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moraliste opet utoci. Co je na tomhle nazoru spatne? Napsal jsem rozumne svuj nazor na tuhle vec a nikoho jsem neurazil a prvni reakce na to je abych si naliskal Nebudu tady utocit slovne ale jenom me zarazi tenhle pristup k veci.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me to vazne rozesmalo
ano, trening je dulezita cast, ale pokud ti jde prevazne nebo doknce jenom o to, jak postava vypada, tak je az druhotny
primarne jde o jidelnicek
v treningu staci poradne makat a uz tolik nerozhoduje, co cvicis (brat s nadhledem!!!)
auto ti bez benzinu nepojede, ani kdyz budes mit 4 turba
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tezzy196 napsal:
Moraliste opet utoci. Co je na tomhle nazoru spatne? Napsal jsem rozumne svuj nazor na tuhle vec a nikoho jsem neurazil a prvni reakce na to je abych si naliskal Nebudu tady utocit slovne ale jenom me zarazi tenhle pristup k veci.

chtel jidelnicek. Navic jak pise, rika ze je ektomorf a bez jidla neporoste. A bez jidelaku zapomene 1, 2x a snaha je fuč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ektomorf jídelníček,stačí???? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: