|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavel95

|
Zaslal: čt září 12, 2013 5:04 pm Předmět: Objem |
|
|
Ahoj, nachází čas podzimu a zimy a já bych rád nějaký objemový tréning. Zatím jedu 4x týdně po 8 opakování a 3-4 seriich. Časem chci najet na korteho a chtěl bych se poradit s dalšími tréningovými plány :) Máte nějaký, který Vám zabral ? :) _________________ Pavel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: čt září 12, 2013 5:15 pm Předmět: |
|
|
Bear, Korte, Těžko-Lehký, AB, Spodek/Vršek, Tlaky/tahy _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Foryy
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 2:16 pm Předmět: Re: Objem |
|
|
| Pavel95 napsal: | | Ahoj, nachází čas podzimu a zimy a já bych rád nějaký objemový tréning. Zatím jedu 4x týdně po 8 opakování a 3-4 seriich. Časem chci najet na korteho a chtěl bych se poradit s dalšími tréningovými plány :) Máte nějaký, který Vám zabral ? :) |
Bear routine.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
za me jednoznacne bear, al euvedom si, ze hlavni je, aby se novy trening maximalne lisil od toho co jedes tedka, to zaprve a za druhe, ze musis poradne (a kvalitne)zrat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|