|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Toulpecj
|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 11:28 am Předmět: Co děláme špatně? |
|
|
Hezký den,
chtěl bych se zeptat zkušenějších členů na pár věcí. Mám 23 let, vážím 82Kg a měřím 180cm (tuk v těle 17%). Momentálně jsem v procesu hubnutí, před měsícem a půl jsem měl 91Kg (tuk v tělě 22,4%). Za tu dobu jsem zhubnul cca 7Kg tuku a 2Kg svalů. Jídelníček a stravu dodržuji po celou dobu. Posiluji jako začátečník třikrát týdně fullbody základní cviky:
Dřepy 3 x 12
Zakopávání 3 x 12
Tlaky s jednoručkami na rovné lavici 3 x 12
Přítahy velké činky v předklonu 3 x 12
Tlaky s jednoručkami vsedě 3 x 12
Stlačování kladky na triceps 3 x 12
Zkracovačky 5 x 20
Výpony na lýtka 3 x 15
Biceps 3 x 10
Stahování klady na záda 3 x 10
Dále 4 - 5x týdně aerobní cvičení, po tréninku 40 minut. Potom 5 - 7x týdně k večeru cca 40minut core trénink.
Mám ještě pořád hodně tuku a jde to vidět, chtěl bych stále hubnout ale bojím se zároveň i ztráty svalové hmoty.
Moje otázky:
1. Jsou 2Kg ztráty svalové hmoty z 9Kg hodně?
2. Co dělám špatně, že mně mizí svalová hmota, když poctivě cvičím, cítím se líp, dokážu zvednout větší váhy a trochu se i začínají rýsovat svaly?
3. Aerobní trénink jedu dle doporučení výživového poradce v tempu 140 - 153 tepů, které vypočítal z nějaké kalkulačku. Nicméně sporttestr mně dle mých údajů ukazuje cca 107 - 137 tepů. V jaké frekvenci mně doporučujete se držet?
4. A poslední otázka. Zatím jedu bez suplementů, měl bych začít užívat v mém současném stavu nějaký proitein, gainer popř. nějaký jiný?
Za jakékoliv rady a názory děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
Jídelníček?
A ten trénink taky můžeš úplně v pohodě zjednodušit... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Toulpecj
|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
Snídaně: 8:00
1. Instantní ovesná kaše (Nominal), do toho jablko + trochu skořice.
2. Celozrnných chléb + cottage + 95% šunka + salát.
Svačina: 11:00
1. Nastrouhané jablko + mrkev, do toho mandle nebo jiné ořechy.
2. Menší celozrnný sendvič s cottagem a salátem.
Oběd: 13:00
Kuřecí, krutí, hovězí maso, losos nebo treska. K tomu přílohy rýže, někdy trochu brambor nebo dušená zelenina + syrová zelenina. Různě to střídám.
Svačina: 16:30
Bílý jogurt + ořechy. Popř tvaroh nebo fitness krém (10% bílkovin).
Večeře: 20:00
1. Zeleninový salát s kuřecím masem.
2. Vaječná omeleta + zelenina.
3. Treska + zelenina.
Naposledy upravil Toulpecj dne čt říjen 03, 2013 12:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
Při každém úbytku váhy jdou i svaly a je potřeba je proto chránit.Máš hodně aerobky a ochrana žádná.Pálíš jako o život a skončíš hubenej jako tyčka,jen trochu svylíků zůstane z toho cvičení.Chtělo by to jinak přeházet a naučit se používat protein a aminy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Toulpecj
|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
Mám se naučit používat spíše protein nebo gainer? Pořád se nemůžu rozhodnout/pochopit co bude v mé současné situaci vhodnější.
Aminy tedy nastuduju a začnu používat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Toulpecj napsal: | Mám se naučit používat spíše protein nebo gainer? Pořád se nemůžu rozhodnout/pochopit co bude v mé současné situaci vhodnější.
Aminy tedy nastuduju a začnu používat. |
Gainer pust z hlavy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Toulpecj napsal: | Mám se naučit používat spíše protein nebo gainer? Pořád se nemůžu rozhodnout/pochopit co bude v mé současné situaci vhodnější.
Aminy tedy nastuduju a začnu používat. |
Gainer pust z hlavy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marr

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 4:33 pm Předmět: |
|
|
Ruku na srdce, podle mě bude mít jiný problémy s hubnutím, než že si dá po tréninku sachariďák (např. s palatinózou)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Ruku na srdce, podle mě bude mít jiný problémy s hubnutím, než že si dá po tréninku sachariďák (např. s palatinózou)... |
To ovšem neznamená,že by ho neměl vyřadit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Toulpecj
|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 10:32 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za rady. Vybral jsem si protein Sci-MX GRS-5 76%. Měl by tam být postupné osmi hodinové vstřebávání. Podle odezvy a recenzí by měl být kvalitní.
Jenom mně pořád nejde do hlavy dávkování, někdo mně říká, že si ho mám dát po ránu a večer, v žádném případě po tréninku. Jiný zase, že si ho mám dát ráno, večer a hlavně po tréninku. Můžete mně upřesnit, jestli si ho mám tedy dávat i po tréninku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 10:48 pm Předmět: |
|
|
| Toulpecj napsal: | Děkuji za rady. Vybral jsem si protein Sci-MX GRS-5 76%. Měl by tam být postupné osmi hodinové vstřebávání. Podle odezvy a recenzí by měl být kvalitní.
Jenom mně pořád nejde do hlavy dávkování, někdo mně říká, že si ho mám dát po ránu a večer, v žádném případě po tréninku. Jiný zase, že si ho mám dát ráno, večer a hlavně po tréninku. Můžete mně upřesnit, jestli si ho mám tedy dávat i po tréninku? |
jasně po ránu omg 8 hodinovku :)))
. prosím přitlač základní jídlo , a to hodně z toho co si napsal tělo chátrá
Hlavně ta snidaně je hukot a po 3 hodinách daš jen cukry rychly a tuk a nic, se pak nediv že
tělo jde do kytek , a je to fuk jestli to je dieta .
právě naopak v dietě je tělo rozjety ,
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|