HUBNUTÍ žen a působení na velikost prsou - help

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - HUBNUTÍ žen a působení na velikost prsou - help  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> HUBNUTÍ žen a působení na velikost prsou - help
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 3:43 pm    Předmět: HUBNUTÍ žen a působení na velikost prsou - help Odpovědět s citátem

zdravim,

řeším tu problém (ani tak né můj samozřejmě) věčná otázka tuk vs. velky kozy...

pochybuju že každá štihla štabajzna na netu s velkyma kozama je ma udělany...tak se ptám

jaký je nejlepší způsob redukce tuku v poměru ke ztrátě na velikosti prsou..?

myslím že toto je dost závažné téma tak bych prosil žádné výkřiky do tmy, děkuji... internet se vtomto komplikovaném případě nejeví jako dobrý zdroj infa...tak sem založil tento topic

rád bych tu řešil jen legální cesty a nechirurgické cesty...

co by mě ale zároveň zajimalo je, dají-li se např využít nějaké hormonální přípravky na né zvětšení ale udržení prsou...

řekl bych že tato oblast je řádně neprobádaná a zaslouží si pozornost...věnuji se tomu především že má přítelkyně má obrovské dilema s dietováním protože neche přijít o svou chloubu a sebevědomí ze svých pokladů :)

mír s vámi přátelé a děkuji za fundované příspěvky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 4:46 pm    Předmět: mé dosavadní poznatky Odpovědět s citátem

dosavadní poznatky - lidová moudrost

na ztrátě velikosti prsou se mimo jiné (věk,původní velikost,atd)podepisuje především:

1 - rychlost (drastičnost) hubnutí ...čím drastičtější a rychlejší dieta tím více riskujete že se vám z původně velkých prsou stanou doslovy prázdné svraštělé čajové pytlíky (viděl sem z trojek po porodu a drasticke dietě)

2 - původní % tělesného tuku - toto znamená že pokud před hubnutím je vaše tělo samý spek pak je více než pravděpodobné že vaše prsa se tvořila z velké části diky ukládání tukových buněk a tudíž jsou vaše velké vnady tvořené především tukovými buňkami, čímž se dostáváme k bodu 3

3 - poměr mléčných žláz (a dalších tkání) / tukových buněk , které jsou to co prso vytváří

toto je celkem logicky to co jsem zatím vyvodil...

pokládám si tyto otázky

je možné ovlivnit poměr tuk/tkáně v prsu?

ovlivnuje velikost prsou i retence vody? nebo jen mléčné žlázy a jejich případné zeuření a produkce mléka (těhotenství, hormonální přípravky - stará známá antikoncepce)

je možné nějakým způsobem udržet tuk v prsou aniž bychom negativne ovlivnili %tuku ve zbytku těla?

stejně jakožto se při dietě kulturisti chrání katabolismu svalů tím že užívají bcaa, hormony a další antikata sračky...dalo by se něco podobnéhoaplikovat na tukovou tkán v prsu? (osobně se domnívám že ne, ponevadž když tuk mizí tak odevšad, proto si myslím že řešením by byly hormony)

(prosím nediskutujte zde o zakázaných látkách děkuji... ;)

máte li slečny nějake vyzkoušené zlepšováky byl bych rád kdybyste se o ně podělily :)...PS sám vím o ruznych specialnich antikoncepcich a jinych hormonalnich srandach ktere se zabyvaji zvětšením prsou... (skepticky se domnívám že se jen "nalijí" po dobu jejich užívání)
ovšem nikdo se nezabývá udržením prsou v dietě... (proč taky lepší byznys je slibovat tlustym zázračné hubnutí a okradat je)

edit: dočetl jsem se že dost může pomoct cvičení na prsa z hlediska né tak drastického změnšení...to podrobíme dalšímu výzkumu zatím vím že to může prsa dost ovlivnit v pozitivním slova smyslu , problém nastává s vyfouknutím prsou (jsou jen o trochu menší ale vypadají vyfoukle)zde asi pomůže jedině kudla...tomu jen těžkou předejít
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
John Chipsa

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele podle mě asi těžko, leda opravdu hormony + cvičení aby ta prsa byla pevná a tím pádem by pak nemusela tolik odcházet, ale zase je to tuková tkáň no, takže se to moje trochu protiřečí. Tohle téma je opravdu zajímavé a znám plno žen (i můžu) kteří nechtějí aby prsa partnerky mizela.

1. Hormony + cvičení ?? To napadá mě..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bajkonur

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně jako neexistuje lokální ztráta tuku tak neexistuje ani lokální zachování tuku. A neexistuje způsob jak to ovlivnit - viz fotky kulturistek na soutěži /těch bez implantátů/.
kid

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roli hraje víc faktorů, něco se ovlivnit dá, něco ne.

Základní otázka je kolik je výchozí hmotnost a kolik má být cílová. Čím větší rozdíl, tím více se to samozřejmě může podepsat.

Hubnout raději pomalu (čím rychlejší výkyvy, tím pro prsa hůře) a hlavně rozumnou úpravou stravy s dostatkem tuků a pohybem. Nějaké přísné diety rovnou zapomenout.

Velká prsa zůstanou velká (i když trochu menší), z prsou o číslo větší než lentilky pod kobercem se stanou lentilky pod kobercem.

Kulturistky vydrátované na soutěž pomineme, to je o něčem jiném, tam už jsme na hodnotách tělesného tuku pod fyziologickou hranicí nutnou pro fungování ženského těla.

Posilování zlepší držení těla, čímž se opticky zvedne i hrudník, zázraky to ale neudělá.

Pokud mají prsa zůstat ve slušné kondici, tak se hubne asi tak o 2 kila níže než je cílová hmotnost, pak se cíleně "ztloustne" o ta 2 kila. Díky genetice se pak tuk přednostně vrací na v tomto případě žádoucí místa.

No a hlavně bych si položil otázku jestli partnerka chce hubnout a jestli tohle není jen zástupný problém.
Smile04

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 2:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no snad ještě někdo přispěje byl bych moc rád za osobní zkušenosti nějaké uživatelky, která má třeba osobní zkušenosti otazka jestli sem na forum vubec nekdo takovy chodí :)

shodit a pak cíleně něco nabrat zpět? hmm...to zní zajimavě akorát by mě zajimalo zda je možné nějak ovlivnit na který partie se to nabalí... (problémové partie boky a stehna -klasika )

což mě přivádí k dalším myšlenkám...

neinvazivní - cvičení a aerobní aktivity zaměřené na určité partie... (ano vím jak funguje spalování tuku ale přecijen by mě zajimalo je li možný určitým způsobem lokální účinek...

jakožto účinnou metodu zbavení se tuku na zadku a nohou jsem mezi ženami vysondoval že je opravdu efektní jakési vibrační zařízení (pás na nohy a boky)...v kombinaci s tlakovými šortkami...je to způsob kavitace ale nejedná se o magické vlnové shity které jsou akorát na dvě věci.. (ne o tom sem važně neslyšel že by to fungovalo, a pokud ano tak pouze jako stimul ke cvičení a dietě a pak se logicky vysledek dostaví)

mladá má poukázku na tyto procedury asi 10...opravdu prý dokáže zůžit boky a nohy...tak jsem zvědavý jakou to bude mít efektivitu...hodím sem pak fotky atd před a po klasika...akorát žádný marketing nebojte se :) jde čistě o výzkum zdokonalení postavy bez obětování poprsí...

další myšlenka...

invazivní...slyšel jsem o spoustě ale nemám známé ani nikoho s osobními zkušenostmi...

chirurgické přemístění tuku z problémových partií do poprsí (zvetsení prsu pomocí tukové transplantace)...absolutně netuším co a jak jen je to dražší...dělá se to prý nadvakrát protože se část tuku vstřebá a je nutná korekce...víc nevím

klasická liposukce ... známá si nechala udělat již několik partií a vždy zase nespravnou stravou nabere...ovšem zajimavý jev je, že nikdy se jí tuk neukládá na již odsátých partiích...velice zajimavé opravdu...tuk se prý místo břicha s tehen nabaluje na ruce záda apod...toto sem zde uvedl spíše jako takovou zajimavost či odstrašující příklad (věřte že to vypadá bizarně )

já ale jsem už takový a pokouším se všeho využít tudíž mě osobne napadá jako člověka který má vyložene na břiše pokladnu s tukem který nechce absolutně pryč ikdyž zbytek těla už jeví solidní bytky tuku, jestli by taková liposukce nevyřešila tento problém (rozumějte zničení problémové partie jednou provždy...

co vy na to? zajimaji mě praktické zkušenosti a názory které jste vyčetli ... klidně i jedna pani povidala nějak to přefiltrujem :) d toho tyhle forka jsou ;)

P.S. pro info :) taky sem si myslel že jsou to výmluvy a že se přítelkyni jen nechce...či se nechce vzdát sladkostí...ovšem makat makáme a dieta je na cestě...sama od sebe si pořidila shaker, dietni shake a sdělila mi že ma naplanované sacharidové vlny...okamžitě jsem jí to zakázal a přesměroval na mírnější dietu kterou ji budu organizovat sám (ne o dietě se tu bavit nebudeme, děkuji za pochopení :) )

nikoho do ničeho nenutím nikdy...to ze zásady...vím že je to naprosto zbytečné, člověk musí CHTÍT...jinak to nema smysl
Runner

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pohledej si nějakou studii na působení kortizolu vůči štěpení tuku. Kdysi jsem něco četl, ale už si to příliš nepamatuji - je to teorie, která staví na využití tuku v naší evoluci. Je to o tom, že při hladovém období se tuk bere z míst, která nejsou tak životně kritická a z míst, které tukovou vrstvu více potřebují, mizí pomaleji. Takže viscerální tuk a tuk okolo břicha jde pryč nejpozději, protože chrání vnitřní orgány před chladem, kdežto třeba nohy a ruce, které chlad snesou lépe, pustí tuk snadněji. Popisuje to i rozdíl mezi ukládáním tuku u žen a mužů - žena potřebuje chránit spodek a nemusí se tolik pohybovat, muž musí být schopný i něco lovit. Samozřejmě mě napadá, že v tom případě by třeba mozek měl být obalený tukem ale možná má jinou termoregulaci.
Ta teorie mluví o tom, že tuk není všude stejný a se zvyšováním jeho množství se mění jeho skladba - proto reaguje při štěpení na hormony různě. Jak to využít v praxi netuším, ale jestli ta teorie je pravdivá, tak by měl být rozdíl mezi štěpením v krátké zátěži, dlouhé zátěži a i při hladovce, ty hladiny hormonů budou různé. Možná je to celé blábol, ale možná na tom něco je, určitěs viděl třeba cyklisty co mají pupek ale taky totálně vysušené nohy.
Osobně si myslím, že tak složitý mechanismus jako je naše tělo, umí díky evoluci zacházet s tukem chytře, nebude to primitivní ukládání a využívání tuku bez ladu a skladu - tuk je životně důležitá surovina a tělo bude mít tukové hospodářství vyladěno docela dobře.
To, že lokální hubnutí funguje je známá věc ale z praxe je jasné, že výsledky nejsou nijak dramatické. Tuk by se měl nejlíp brát z místa kde pracuje sval, je tam vyšší teplota, proudí tam více krve, více kyslíku a tím naštěpeným tukem se sval rovnou může zásobovat - tedy aspoň jeho malou částí. A po zátěži, kdy se člověk nakrmí, tak se v těch místech ten tuk taky tak snadno neuloží, protože ten sval se ještě dokrmuje a tu energii co by šla do tukových buněk ujídá. Takže asi by stálo za to ta místa, kde chceš aby tuk mizel zahřát a prokrvit, naopak místa, kde by měl zůstat nechat v chladu. Taky nějaké masáže, možná i sauna. Ale jestli to bude mít nějaký velký výsledek lze těžko říct. Tipl bych si, že úbytek tuku bude jiný u vytrvalkyň a jiný u sprinterek, produkce hormonů se bude lišit.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stručně - je to velmi individuální, některé se zmenší, jiné ne, nikdo neví proč.

Poznámka - normální tukové buňky jsou prakticky nezničitelné, jak si je tělo jedno vytvoří, je velmi velmi obtížné se jich zbavit natrvalo; když člověk hubne, zmenšuje se jejich objem, nikoliv počet. Jedinou výjimkou jsou bohužel tukové buňky v ženských prsou - tam se opravdu může stát, že odumřou natrvalo.

Doporučení - pokud si chce holka zachovat prsa, měla by hubnout pomalu, silově cvičit, nepřehánět to s kardiem a nesnažit se zhubnout na drasticky nízkou úroveň tělesného tuku.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Magumi

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Re: Vibrační zařízení

Jedním z důvodů, proč se tělo špatně zbavuje tuku ve spodní části břicha a zad, zadku a stehen je to, že tyhle oblasti se špatně prokrvují, takže pokud by to vibrační zařízení dokázalo (v kombinaci se cvičením a dietou) líp prokrvit tyhle oblasti, možná by to skutečně mohlo mít nějaké fyziologické účinky, nikoliv jen psychologické. :-)

Re: Liposukce

Tělo přednostně ukládá tuk do stávajících tukových buněk, vytváření nových je přece jenom energeticky náročnější. To je taky jeden z hlavních důvodů, proč liposukce u mužů představuje velké zdravotní riziko - chlapi mají mnohem větší sklon nabírat viscerální tuk (uvnitř břicha, mezi orgány), takže když si chlap nechá odsát podkožní tuk, aby mu vykoukly břišáky a pak ztloustne, obalí si tukem orgány, se všemi zdravotními důsledky, které k tomu patří.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Spazik

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád lepší holka s normální/sportovní postavou a malýma prsama než tlustá holka s velkýma
Ale řekl bych že výmluvu na zmenšení prsou ženský často používají jen jako další důvod, proč nehýbat zadkem
Smile04

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Pořád lepší holka s normální/sportovní postavou a malýma prsama než tlustá holka s velkýma
Ale řekl bych že výmluvu na zmenšení prsou ženský často používají jen jako další důvod, proč nehýbat zadkem

přesně takovym komentařům bych se tu rád vyhnul děkuji...zaprvý né každý sdílí tvůj názor to je logické a za druhé mladá a nejenom ona si to tu určitě čte

za třetí state of mind jsme tu již probírali...vypadá hodně odhodlaně a já už mám svý zkušenosti a odhalím poseru když ho vidím...

BTW dnes je první den diety :)

je to carb backload...5dní off carb/2dny on carbs (no junk food)

věřím že to zvládne a taky jí stím pomůžu ;) už jenom tím že vytvořím dobré prostředí pro hubnutí a budu tu dietu držet taky

k destrukci kozobuněk
dále bych upozornil že jsem osobně znal dívku která po porodu drasticky zhubnula (asi se ji nelibilo jeji tělo) ale přehnala to no jako byla fakt hezká hubená jak modelka ale to co jí zbylo z jejích trojek koz (předtim byla krev a mliko nebyla tlustá ale normalni baba s kozama) zbyly opravdu prázdný čajový pytlíky...bylo to dost nevzhledné

k vibrujícímu zázraku
že funguje jsem se dozvěděl od party žen které (jak je dnes v modě) hubnout všemi možnymi zpusoby a zaříkáváním jen ne dietou. takže pokud to opravdu ubralo pár cm na nohách a bocích i nedietující osobě pak by to mohlo být dost účinné...

jak jsem již řekl uvidíme

přitelkyně si již nafotila fotky před...tak všichni zadržte dech a čekejte na fotky PO :D...

mezitím si tu můžeme polemizovat nad veděckými experimenty kterýmy by to šlo nějak ovlivnit...

myslim že manipulace s kortizolem, Ičkem a Growem (lokalni učinek) nebo s Y O H. (taky prej jakasi mast nebo co na lokalni učinek (tuny dukazu na netu ale nikdy neviš)

(zkratky a mé divné názvosloví je umyslné, snad to pochopite co myslim, nepotřebujem aby nam tu do sebe zoufale tlustosky strilely sračky ala třaskaviny :D)
PetkaB

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vám tedy nechci brát iluze...ale roky zkušeností jak vlastních, tak mých klientek ( a to se jednalo o hubnutí jak radikální, tak mírné...prostě je to celkem jedno) jsou jednoznačné. Prostě ženská nejdřív zhubne v obličeji a prsa, teprve nakonec břicho/stehna/zadek (záleží na typu postavy, ale zákon namazaného krajíce říká, že poslední hubne to, co zhubnout chceš)...pokud ženská přibere, nejdřív opět na zadku/stehnech/ břiše...teprvě nakonec na prsou....takže já jsem tedy velmi skeptická, že to lze jinak ( pokud do sebe kvůli tomu experimwntálně chce někdo házet nějaký chemický srágory, jeho volba...ale přirozenou cestou, pochybuju...)
Bara

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Já vám tedy nechci brát iluze...ale roky zkušeností jak vlastních, tak mých klientek ( a to se jednalo o hubnutí jak radikální, tak mírné...prostě je to celkem jedno) jsou jednoznačné. Prostě ženská nejdřív zhubne v obličeji a prsa, teprve nakonec břicho/stehna/zadek (záleží na typu postavy, ale zákon namazaného krajíce říká, že poslední hubne to, co zhubnout chceš)...pokud ženská přibere, nejdřív opět na zadku/stehnech/ břiše...teprvě nakonec na prsou....takže já jsem tedy velmi skeptická, že to lze jinak ( pokud do sebe kvůli tomu experimwntálně chce někdo házet nějaký chemický srágory, jeho volba...ale přirozenou cestou, pochybuju...)

Podívej se trochu do vývoje lidského druhu a dojde ti,že tak to prostě je a bude.Je lepší si uvědomit,že krása ženy není vyhublost,kterou kdysi rozběhla praštěná Twigy,ale krása ženy je úplně jinde. A prsa jsou nakonec levnější než pořádný horský kolo,tak co
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
PetkaB

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
PetkaB napsal:

Podívej se trochu do vývoje lidského druhu a dojde ti,že tak to prostě je a bude.Je lepší si uvědomit,že krása ženy není vyhublost,kterou kdysi rozběhla praštěná Twigy,ale krása ženy je úplně jinde. A prsa jsou nakonec levnější než pořádný horský kolo,tak co

Já tím překvapená nejsem, já jsem s tím srovnaná :-)
Nicméně na plastiku prsou mám poměrně negativní náhled - nějak se mi příčí mít narkozu a nechat do sebe kuchat jen proto, abych si nechala opravit prsa...od jisté doby, kdy jsem musela strávit nějaký čas na onkologii, si to, že do mě kuchat nemusí, vysloveně užívám :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - HUBNUTÍ žen a působení na velikost prsou - help Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: