Co použít na podlahu domácí posilovny?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co použít na podlahu domácí posilovny?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Co použít na podlahu domácí posilovny?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 5:12 pm    Předmět: Co použít na podlahu domácí posilovny? Odpovědět s citátem

Čau,
chtěl jsem se zeptat, co byste doporučili použít za materiál na podlahu domácí posilovny? Budu ťeď stavět, takže to bude čístá místnost (ale poměrně malá) s betonovým základem, co ale dát na to?
Musí to být tak měkké, aby se na to dala odhodit i těžší činka (zase s tím nebudu mrdat ze 2 metrů, ale tak když to pustím třeba od kolen) a zároveň dost pevné na to, aby byl stabilní stojan na dřep + lavice na bench.

Co myslíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 5:18 pm    Předmět: Re: Co použít na podlahu domácí posilovny? Odpovědět s citátem

A.J.Rimmer napsal:
Čau,
chtěl jsem se zeptat, co byste doporučili použít za materiál na podlahu domácí posilovny? Budu ťeď stavět, takže to bude čístá místnost (ale poměrně malá) s betonovým základem, co ale dát na to?
Musí to být tak měkké, aby se na to dala odhodit i těžší činka (zase s tím nebudu mrdat ze 2 metrů, ale tak když to pustím třeba od kolen) a zároveň dost pevné na to, aby byl stabilní stojan na dřep + lavice na bench.

Co myslíte?

udelej si pul napul
na lavici schodek, a do te nizsi casti pevny stred a kraje gumove
madball

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to budu řešit jen zátěžovým kobercem na beton a koupím gumy na prostor, kde budu chtít něco občas zahodit.

http://stavebnidoplnky.eshop-zdarma.cz/index.php?s=product&id=78&primary_parameters[31]=219&primary_parameters[33]=223&primary_parameters[32]=222

Ale mám k tomu ještě odhazovací kotouče, takže by to mělo být v pohodě. Kdybych měl ve sklepě vyšší strop, tak bych možná udělal ještě nějaký pódium, alespoň z OSB desek, ale nechce se mi snižovat už tak nízkej 240cm strop.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to se mi libi, moc libi, asi si to objednam, ale vemu rovnou tu nejtlusci, jenom nevim, jestli to udrzi a nerozdroli se to
A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zátěžový koberec + guma by asi bylo dobré řešení, zase na druhou stranu bude ta posilovna venku na zahradě, tak doufám, že se mi tam nenastěhuje žádne zvířectvo.

No uvidíme, ještě to promyslím, naštěstí mám ještě čas.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gumu prenes, neni to tak velke a tezke
jenom aby se to nedrolilo
madball

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z toho mám taky trochu strach. Uvidí se. Ale mám pocit, že něco podobnýho mají v Big1 a v další posilce, kam jsem dřív chodil a drželo to v pohodě. V BG to na to mají ještě nalepený hladký gumy a to je asi nejlepší varianta podle mě. Čas ukáže.

edit: + se to používá na povrchy hřišť, tak by to snad mělo být ok.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Z toho mám taky trochu strach. Uvidí se. Ale mám pocit, že něco podobnýho mají v Big1 a v další posilce, kam jsem dřív chodil a drželo to v pohodě. V BG to na to mají ještě nalepený hladký gumy a to je asi nejlepší varianta podle mě. Čas ukáže.

edit: + se to používá na povrchy hřišť, tak by to snad mělo být ok.

jenomze na hristi nehazes cinky, a myslim, ze dost dela, kdyz to mas cele zapasovane do sebe, takze se to nema kam "rozpinat"
madball

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo tady kdysi dával odkaz na tohle:
http://www.gumex.cz/html/vyhledavani/?search=elaston

a to je podobný a používá se to i pod těžký mašiny, ale je pravda, že je tam víc variant.
madball

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je taky pravda, že bude něco jinýho, když na to budeš házet úzký kovový kotouče a širší gumový. Ja kvůli tomu už taky vybíral i ty kotouče.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Je taky pravda, že bude něco jinýho, když na to budeš házet úzký kovový kotouče a širší gumový. Ja kvůli tomu už taky vybíral i ty kotouče.

koukam na ty pod masiny, ale taky mi to prijde jako neco lisovanehotak nevim
mel bych to jako "tuning" stavajici posilky
madball

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Referovat zatím nemůžu, to snad tak za půl roku. Snad nebudu moc naštavnej.
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si koupím tohle,je to skoro 2cm tlustá guma a má i pěkné rozměry
http://www.kamir.cz/d275-m623-cz-deska-podlahova-guma-122-x-183-x-18-cm

Rychle na stránku:

Přejdi na: