|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hEEEliak
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 1:09 pm Předmět: Tetování |
|
|
Naposledy upravil hEEEliak dne so červenec 30, 2011 2:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
mě se to teda vůbec nelíbí, když tetování tak malé 10*15cm apod. ale tyhle velké mi přijdou fakt už extrém. Ale sám žádné nemám tak ostatní mají třeba i jinný názor. a k dotazu, nejsem si jistý ale řekl bych že se nezdeformuje, maximálně zesvětlá když budeš mít o 50kg víc :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
Zalezi jak moc priberes, ja sem si udelal male v 15, potom jsem zacal posilovat,pribral jsem 40 kg a v 19 jsem si ho sel nechat pretetovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
Zesvětlá tak i tak! Když přibereš tak se roztáhne zároveň s kůži takže se hustota inkoustu zmenší takže zesvětlá. Dost pochopitelné ne? Jenže ono zesvětlá tak i tak...
Pokud se chceš počmárat tak se počmárej a nic neřeš. Stejně s tim budeš chodit na slunko a to je 10x vetší kurvič než nějaký přibírání :).
|
|
| nahoru |
|
 |
hEEEliak
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
Jo sory ale ten první odkaz se mi líbil :D (už tam není), jak je to ze sluníčkem? To nesmíš akorát tech pár dní potom co to máš vytetované ne? Ale tak nepočítám že naberu nějak moc ted mám 185 cm a cca 87 kg chtěl bych se první vyrýsovat a potom nabrat trochu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
| hEEEliak napsal: | | Jo sory ale ten první odkaz se mi líbil :D (už tam není), jak je to ze sluníčkem? To nesmíš akorát tech pár dní potom co to máš vytetované ne? Ale tak nepočítám že naberu nějak moc ted mám 185 cm a cca 87 kg chtěl bych se první vyrýsovat a potom nabrat trochu :) |
Sluníčko je hrozně fajn věc.. dává světlo, zahřívá nás, pomáhá rostlinkám s různejma činostma
Ale taky je to darebák v mnoha věcech.... snad všechno, na co dopadá UV záření (snad tj UVčkem, abych ze sebe nedělal debila), tak postupně světlá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marinus

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:20 pm Předmět: |
|
|
ja od prvniho tetovani (na predlokti) pribral skoro 20kg a je furt stejne:) museli by se ti hodne zvetsit miry aby se zacalo roztahovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
| hEEEliak napsal: | | Jo sory ale ten první odkaz se mi líbil :D (už tam není), jak je to ze sluníčkem? To nesmíš akorát tech pár dní potom co to máš vytetované ne? Ale tak nepočítám že naberu nějak moc ted mám 185 cm a cca 87 kg chtěl bych se první vyrýsovat a potom nabrat trochu :) |
Omyl, s tetováním pokud ti jde o to aby vydrželo co nejdéle v dobré kvalitě tak bys neměl na slunce vůbec! A pokud jdeš tak mazat klidně i padesátkou ochranným faktorem.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
btw s takovou kerkou nebudes drsnej jako ten samoanec, bude to spis tezkej trapas :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Svent
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
To první tetování má The Rock ne? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
Jo a ten druhej je jeho fanoušek.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
proste vidi to u herce tak si rekne jee to je super, to si necham udelat. Chapu ze si to necha delat clovek, kterej tam treba s nema zil a tu kulturu a vsechno uznava a ma je rad, ale kdyz o tom nema paru a da si to jen pro to, ze to ma The Rock, tak to je fakt demence, ale to je jen muj nazor :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 3:51 pm Předmět: |
|
|
jo to ma aj Pamela, vetsi trapas a kyc bys nenasel ? :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|