Nemůžu nabrat - v čem je chyba?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nemůžu nabrat - v čem je chyba?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nemůžu nabrat - v čem je chyba?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mrkew66

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 6:09 pm    Předmět: Nemůžu nabrat - v čem je chyba? Odpovědět s citátem

Nechci tu brečet jak malý dítě že to prostě nejde. Chci pouze objektivně popsat a požádat vás o radu protože už vážně nevím co dělám špatně.

Cvičím již 9 měsíců.

Začínal jsem na váze 58kg - 2x týdně posilovna fullbody - po tréninku pouze Glukopur jinak žádné jiné suplementy - špatný jídelníček.
Za první měsíc jsem nabral na 60kg. Za druhý měsíc jsem nabral na 63 kg.
Zde se progress zastavil, jel jsem ještě měsíc fullbody.

Čtvrtý a pátý měsíc jsem začal chodit do posilovny 3x týdně, trénink split horní polovina těla / dolní polovina těla ABA BAB. Výrazně jsem zlepšíl jídelníček. Ke snídani vločky s banánem, ke svačině celozrný rohlík s jogurtem, oběd kuřecí s nudlemi, ke svačině namazané chleby a balíček piškot, a po tréninku k večeři 5x míchané vejce. Před spaním tvaroh. Váha ale stále stagnovala na 63kg bez žádné změny.

Šestý a sedmý měsíc jsem začal jet trénink HST který tu byl velmi vychvalován. Také jsem si pořídil Gainer PHP EDGE který si dávám po tréninku místo Glukopuru. HST nesplnilo mé očekávání, nárůst síly na konci trochu byl ale nic zásadního, nárůst objemu žádný. Váha 63kg.

Osmý měsíc a začátek devátého jedu vysokofrekvenční trénink (trénink svalové partie 2x týdně, viz: kulturistika.ronnie.cz/c-14760-vysokofrekvencni-trenink-ii-hledani-optimalni-frekvence.html)
Jídelníček pořád stejný, plus jsem si ještě pořídil protein MUTANT WHEY který si dávám po tréninku. Aktuální váha 62,3

Nejen že jsem po proteinu nepřibral, ještě jsem zhubl. Příjde mi že od té doby co ho beru chodím častěji na záchod...

Takže mám stejnou váhu (či ještě menší) než když jsem chodil do posilovny pouze 2x týdně a neměl žádný jíídelníček. Což je trochu zarážející, když jsem za Gainer a Protein utratil 3000,- každý den maso, vajíčka a tvaroh také něco stojí, a výsledek nikde. Už vážně nevím, v čem může být problém?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
moby

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nez se zacnu pidit dal - kolik mas v treninku drepu a mrtvych tahu? A tim nemyslim drepy s vlastni vahou...
Spam

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napiš svůj přesný jídelníček za poslední 3 dny.
mrkew66

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřepy - pondělí 4x8 50kg
Legpress - pátek 5x8 100kg

Mrtvý tah - pondělí 5x5 50kg

Benchpress - středa 5x8 40,40,45,45,50kg

Spam napsal:
Napiš svůj přesný jídelníček za poslední 3 dny.

Pondělí:
Snídaně - miska vloček s mlékem a banánem
Svačina - krajíc chleba s máslem a šunkovým salámem
Oběd - Kuřecí s nudlemi, kupuji v čínském bistru
Svačina - Banán, celozrný rohlík s jogurem
Po tréninku gainer, hodinu poté protein
Večeře - Buřtguláš
před spaním tvaroh

Úterý:
Snídaně - Došli mi vločky, takže jsem si udělal pouze koktejl z mléka, banánu a jedné odměrky proteinu (22g bílkovin)
Svačina - celozrný rohlík s jogurem
Oběd - 5x Míchané vejce
Svačina - balíček piškot, druhá svačina protein
Večeře - Buřtguláš
před spaním tvaroh

Středa:
Svačina - došly celozrné rohlíky tak jsem musel koupit tukový rohlík s jogurtem
Oběd - Kuřecí s nudlemi
Svačina - dnes pouze banán,
Po tréninku gainer, hodinu poté protein
Večeře - míchané vejce
tvaroh dnes taky bude
Spam

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba to pondělí vemu:
Pondělí:
Svačina - krajíc chleba s máslem a šunkovým salámem
Oběd - Kuřecí s nudlemi, kupuji v čínském bistru - nevím gramáž, ale toho kuřete tam moc nebude a nudle ne...
Svačina - Banán, celozrný rohlík s jogurem - Nevím přesně co to je, ale jestli je to jogurt aspoň na styl řeckého a ty rohlíky třeba 2-3
Po tréninku gainer, hodinu poté protein - hoď to dokupy a do hodiny dej pevnou stravu
Večeře - Buřtguláš
před spaním tvaroh - zbytečnost, radši si ho dej dopoledne do svačiny...

Jídelníčků je tu tolik, nebudu ti psát co jíst a tak, jen ti zvýrazním jídla, které nejsou až tak dobrá a která bych změnil.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 8:38 pm    Předmět: regenerace Odpovědět s citátem

chci jen trošku poradit ,
než začneš řešit trenink a stravu tak prvně at si vyřeší regeneraci , to je spanek, stres ,
hormony a další věci , hoší všichni chcete mít jidelničky jako profici všichni chcete cvičit
jak profici a take mate regen jako profici a další věci ??

strom roste od kořenu ne od koruny ,
Mick994

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš recht, taky jsem toho názoru, klidná mysl = klidné tělo.

Ohledně jídla, jako musím si trochu rejpnout do těch nudlí, jako pamatuji kdysi jak jsem na tom taky ujížděl, ale jako jídlo do běžného dne bych to teda nebral, za prvé je to pekelně, doslova brutálně mastné, a to maso, nevím, ale ve všech těch různých čísnkých "restaurací" ktere jsem navštívil to vypadalo spíš jako nudle,nudle,nudle,kousek masa, nudle a nudle.
A ten buřtguláš, pokud si ho děláš sám, no, a proč ne do nabírání, proč ne no. Ale pokud je to ten hotovej v plechovce, tak opět to samé jako s nudlemi, opět samej tuk a minimum bílkovin.

Na můj vkus mi tvá strava přijde dosti nevyvážená a hlavně těžká, trochu ovoce, zeleniny, sem tam rybu,ořechy, zdravé tuky a nebo klasiku kuře s rýží, tím se prostě nic nedá pokazit.
Spam

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Buřtguláš proč ne? Si děláš srandu ne? To už rovnou může říct ať si dá cokoliv na tu večeři, do objemu proč ne...
Potréninkové jídlo, kde by ses měl snažit jíst co nejvalitnější živiny a přitom víš že v tuto dobu to tělo využije nejlíp.... a prásk buřtguláš, vždyť je to objem, proč ne
moby

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Burtgulas a "jidlo" z cinskych bister NE! :D Proboha vsemohouciho! V burtech je to same sadlo, barviva, konzervanty, stabilizatory, kyble soli a buh vi co jeste se tam da najit. Cinske jidlo je plne oleje, je to zahustovane skrobem a jako bonus zase kybl soli. Navic jeste je to vylepsene glutamatem. Pripocteme to, ze oni ty jejich woky jen vytrou papirovym ubrouskem pred pripravou dalsiho "jidla" (doufam teda, ze udelaji alespon to :D) - takze ty zbytky oleje a skrobu z predchozi pripravy se opravdu radne prepali na tech vysokych teplotach, ktere se pri priprave asijskych pokrmu pouzivaji. Sice to jidlo pak chutna jakoby po kouri (no bodejd by ne, kdyz tam ten olej skoro hori :)), ale co pak do tela cpes za sracky radsi vedet nechtej. No a ty ryzove nudle v kombinaci s tim prepalenym olejem a skrobama ze zahusteni - to jde rovnou do tuku takove jidlo. A ta troska zeleniny co tam je? Ta uz to chudera vazne nevytrhne... Proste junkfood jak vysity takove "jidlo".

Jo, zkus radsi brambory, ryzi, bataty, testoviny, celozrnne pecivo...k tomu zeleninu...a k tomu maso - veprovou panenku, obcas veprovou kytu, kvalitni hovezi, kureci, kruti (todle je obzvlast kvalitni maso :)), ryby :) A korenit muzes dle libovule - chilli nebo kmin Ti vazne neuskodi.
Mick994

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako ať si jí v objemu co chce , já jsem jen řekl svůj názor na věc, nebo ať si kdo chce co jí , já bych osobně ani v objemu nevzal na talíř Buřtguláš a ještě pokud je plechovkovej kupovanej = Tuk Tuk a barvivo.
ntz

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 11:22 am    Předmět: Re: Nemůžu nabrat - v čem je chyba? Odpovědět s citátem

mrkew66 napsal:
Výrazně jsem zlepšíl jídelníček. Ke snídani vločky s banánem, ke svačině celozrný rohlík s jogurtem, oběd kuřecí s nudlemi, ke svačině namazané chleby a balíček piškot, a po tréninku k večeři 5x míchané vejce. Před spaním tvaroh. Váha ale stále stagnovala na 63kg bez žádné změny.

stejne se jednou z tech vasich plesnivejch vlocek po ranu vsichni po**rete .. (slovy klasika) :)
ntz

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mrkew66 napsal:
Dřepy - pondělí 4x8 50kg
Legpress - pátek 5x8 100kg

Mrtvý tah - pondělí 5x5 50kg

Benchpress - středa 5x8 40,40,45,45,50kg

^^ jinak prosim nediv se, ze to neroste .. delat po 9 mesicich cviceni drep a MT s 50kg opravdu indikuje, ze je nekde neco spatne :)
Bomberguy

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chudák, někteří mu tu napíšou rozumný věci, někteří hlouposti a pak neví co má číst.
Svaly ti porostou klidně i z 40 kg na benci, jen musíš vědět jak na to.
Na první pohled je problém v jídelníčku, nevíš co sníš, kolik toho sníš. V okamžiku kdy to jídlo začneš řešit a do jisté míry hrotit, váha může jít nahoru. Otázka druhá je jak cvičíš a to asi žádná hitparáda nebude.
nevadí jestli zvedáš na mrtvole 50 kg, pokud ti ta váha jde každý měsíc nahoru, je to v pořádku. Někteří návštěvníci zdejšího fóra se narodili a už benchovali se stovkou :D
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spame, proc mu proboha radis tvaroh na svacinu na obed pak muze dat co chce, stejne bude jeste travit tvaroh a to kure ktere bude doufam davat misto nudli vysere s vyuzitim tak 40%
Spam

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Spame, proc mu proboha radis tvaroh na svacinu na obed pak muze dat co chce, stejne bude jeste travit tvaroh a to kure ktere bude doufam davat misto nudli vysere s vyuzitim tak 40%

Protože když si ho dá dopoledne na svačinu, tak ho v pohodě stráví. A nějaký takový že se tvaroh bude trávit 6-8 hodin ty seš taky chytrolín. Strávenej bude za chvilu, ale živiny bude vstřebávat dýl. Kdybych mu napsal ať si dá Cottage na svačinu, tak to bude dobře? Nebo teda proč ho hodně lidí jí na svačiny? Vždyť Cottage má stejně bílkoviny kaseinovýho typu jako tvaroh.
Trochu klid Micus...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nemůžu nabrat - v čem je chyba? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: