|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 5:55 pm Předmět: Bolest svalů na stehnech |
|
|
Ahoj, posledních pár měsíců mám problém, který jsem dřív nepociťoval. Jde o to, že mně bolí svaly na předních stehnech. Např. když jdu běhat, tak cca po půl hodině se stává, že mi stehna jakoby úplně ztvrdnou a dál s tím prostě běžet nejde. Dřív jsem běhával i hodinu a nikdy nic podobného nepřišlo. Navíc mám pocit, že i déle stehna regenerují, když si dám angličáky nebo dřepy, cítím bolest kvadricepsů i několik dalších dnů. Nohy zatěžuju jenom běháním (cca 3x týdně slabou hodinu) a občas si dám zmíněné angličáky nebo dřepy s vlastní vahou. Nasadil jsem hořčík a B6, mám pocit, že se to trochu lepší ale v pořádku jako dřív to není. Tento stav trvá už asi 3 měsíce a dost mně sere, že si nemůžu zaběhat jak jsem byl zvyklý dřív. Přemýšlím, že se zkusím poradit s nějakým sportovním doktrorem, ale úíšu i sem-přece jenom jste taky sportovci a možná s tím máte zkušenost.
Pro info kombinuju běh a cvičení s BW (shyby,kliky,dřepy,angličáci). Většinou 3x týdně běh,3x cvičení a jeden den volno. Třeba jsou ty nohy už prostě přetažené a nestíhají se zregenerovat, nevím.
Stravu mám už roky dá se říct stejnou, tam by snad problém neměl být.
Díky za všechny rady a postřehy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DevillHP
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
To je jako kdybych to psal já, přes léto jsem hodně běhal, cvičil nohy a teď mam to samé, už od začátku září. Taky jím B6, horčík. Dost mě zajimá co tu lidé odpoví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
Pretrenovane nohy (dlouhodobe se kumulujici unava v nich) ? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
Mně po těžkém tréninku pomůže sauna + ochlazování, třeba 3x10 minut sauna okolo 100 stupňů a po těch 10 minutách vždy chladná voda na celé tělo. Také strečink dolních končetin není od věci.
Takto jsem šel po těžkém tréninku nohou do sauny a druhý den byla bolest tak třetinová, co bych očekával.
Sauna mi pomůže zregenerovat prostě celé tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st říjen 30, 2013 4:19 am Předmět: |
|
|
Draper:jo to je dost mozne,precejenom nohyzatezuju budto behem nebo bw cviky prakticky 4x tydne.Jenpm je mne divne, ze mi to driv nedelalo a to jsem jim davala jeste vetsi naloz.
Devil:a citis ze je to po nasazeni horci aspon o neco lepsi?
Jinak do sauny jsem zaca znovu po letech nedavno chodit 1x tydne.Jenom teda nedavam po tom ochlazovaci bazen protoze je na mne strasne studeny,ale jen sprchu studenou.No ale priste se hecnu a vlezu tam aspon po trisla teda
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: st říjen 30, 2013 8:22 am Předmět: |
|
|
Horčík jsem nasadil abych předešel křečím při dlouhých závodech (behám ultramaratony). Beru každý den 400mg. Sice ten závod není každý víkend, ale aspon mě nechytaj křeče ani ve fitku a při tréningovém běhu.
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|