Jak holky hubnou ruce?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak holky hubnou ruce?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak holky hubnou ruce?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bosi

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 3:17 am    Předmět: Jak holky hubnou ruce? Odpovědět s citátem

Ahoj, pritelkyne (nebo lepe receno snoubenka) chce "vyladit formu" pred svatbou. Chodi 3-4x tydne behat a jednou tydne se mnou na Punch Fit. Taky popojizdi kratsi vzdalenosti z prace a do prace na kole. Jde o to, ze (pro me z neznamych duvodu) neni spokojena s tvarem (a velikosti) svych rukou. Rikal jsem si, ze bych ji naordinoval nejaky trenink na biceps/triceps, ale chtel jsem si to nechat od nekoho zhodnotit. Ma totiz strach ze ji vyrostou ruce a bude je mit velky a svalnaty, coz nechce. Pochybuju, ze se neco takovyho stane, lede ze by mela neuveritelnou genetiku. kazdopadne, muzete nekdo poradit co a jak?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 4:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja osobne by som zvolil fullbody, posilnovat len urcitu partiu je podla mna hlupost, telo ma byt trenovane komplexne. Prilis svalnate ruky URCITE nehrozia
Grimley

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 5:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nechce chodit do posilky, protože ma pocit ze z trochy cvičeni neprojde futrama, choďte plavat...ale ne styl "bába v Chorvatsku" ale pěkný prsa / kraul - zpevní celý tělo...je to zdravý na zada a na klouby a nebude mít pocit, že z ni bude druhej Jay Cutler :)
Bosi

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 5:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Problem je, ze fullbody trenink by zas vyzadoval dalsi odpoledne na hodinovy trenink. Prioritou zustava celkove hubnuti a trenink rukou se da pripadne zvladnout po behani nebo po Punchfitu (a je to v cene).
Plavani se dokonce v minulosti zavodne venovala, takze mozna proto ty "vetsi ruce" :).
Jeste me napadlo cviceni doma. Triceps se da pekne s vlastni vahou (takova ta lehci varianta kliku na bradlech), ale nikdy nevim jak na biceps v domacich podmnkach ... nejakej napad?
Grimley

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je ti ale doufám jasny, že tím, že bude posilovat ruce je nezhubne?.... Musí zhubnout celkově....posilováním je max. zpevní
Conan

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

základ asi bude strava, pohyb už nějakej má.
I doma se dá vymyslet spousta cviků, při kterých zapojí biceps (hrazda mezi futra, gumovy expandery..) Co zavazi na ruce pri behani ?
zbytek již byl napsán.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 6:45 am    Předmět: Re: Jak holky hubnou ruce? Odpovědět s citátem

Bosi napsal:
Ahoj, pritelkyne (nebo lepe receno snoubenka) chce "vyladit formu" pred svatbou. Chodi 3-4x tydne behat a jednou tydne se mnou na Punch Fit. Taky popojizdi kratsi vzdalenosti z prace a do prace na kole. Jde o to, ze (pro me z neznamych duvodu) neni spokojena s tvarem (a velikosti) svych rukou. Rikal jsem si, ze bych ji naordinoval nejaky trenink na biceps/triceps, ale chtel jsem si to nechat od nekoho zhodnotit. Ma totiz strach ze ji vyrostou ruce a bude je mit velky a svalnaty, coz nechce. Pochybuju, ze se neco takovyho stane, lede ze by mela neuveritelnou genetiku. kazdopadne, muzete nekdo poradit co a jak?

Ukaž jí fotky vzpěraček. Kulich má v logu nějaké fotky. Když vzpěračky nemají velké svalnaté ruce, těžko je nabere ona.
Tsunami

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když nechce chodit do posilky, kup jí Theraband - dá se s ním cvičit všechno možné a nebude z toho mít psychologicky pocit jako z činek, bude jí to připadat víc holčičí a bude jí to stačit :) Spousta holek si cvičení s therabandem oblíbilo a účel to také splní :)
Bosi

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami napsal:
Když nechce chodit do posilky, kup jí Theraband - dá se s ním cvičit všechno možné a nebude z toho mít psychologicky pocit jako z činek, bude jí to připadat víc holčičí a bude jí to stačit :) Spousta holek si cvičení s therabandem oblíbilo a účel to také splní :)

Tak na Theraband jsem tak nejak mrknul a popravde se mi zda, ze pulku treninku musi clovek stravit preskladavanim :). Taky jsem nenasel poradny video s vetsim mnoztvim cviku ... Ale dal jsem tomu jen par minut, takze jeste zkusim neco najit.

Napad s ukazovanim fotek Kulicha je sice zajimavej. ale jako uklidneni by to rozhodne nepomohlo. Nerikam ze ma Kulich velky ruce, ale tak si to ta moje nepredstavuje. Ja bych byl osobne radeji, kdyby cvicila cele telo a byla trosku svalnatejsi/sportovnejsi. To si ale musi (me) ujasnit ona/my. Tohle ale uz bylo hodne konretni, kazdopadne dekuji za komenty ...
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám takový tip na ruce do budoucna......já mám štíhlý ruce z tahání nákupů a dětí

Rychle na stránku:

Přejdi na: