| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nocomply
|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:38 pm Předmět: Chci svoji posilovnu |
|
|
Zdar všici, chci si zařídit svojí posilovnu v garáži, schánim stojan na bench a dřep vjednom, pak dlouhou osu, ezetu a kotouce k tomu a lavici ktera jde dat rovne pak hlavou nahoru a hlavou dolu se zaperama na nohy aby se daly delat sedy lehy, jednorucky, bradla a hrazdu mam....nevite nekdo kde zakoupit tyto veci?myslim tim aby mi nekdo kdo si zarizoval posilku poslal nejaky link kde nakoupil, investice tak do 10ti tisic...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
daveM

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
treba ja ji delam postupne.. vzperacska osa. pod cenou total, kdyz znas .. 180kg zavazi, osa tak do 300, potrebujes lepsi, i na pidi vahy, jinak ohnes.. takze pocitej 28000, dovoz neco
podlahu mam 10 tisic
dal si to svar za 3-5 tisic sam
to ti bude stacit pro zacatek.. realne
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
na mensi zavazi si muzes koupit nejakou horsi osu, ale ta se ti po case ohne, stejne skoncis u lepsi. nema cenu kupovat zavazi jednotlive, to se prodrazi
leda to postupone krast z fitek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
| daveM napsal: | na mensi zavazi si muzes koupit nejakou horsi osu, ale ta se ti po case ohne, stejne skoncis u lepsi. nema cenu kupovat zavazi jednotlive, to se prodrazi
leda to postupone krast z fitek :) |
reknu ti na to tohle - nekdo nam ukradnul 10ky jednorucky, vedet kdo to je, tak mu na*rdam cely 15kilovy kotouc do huby a prinutil bych ho spolknout
predstav si, ze jsi majitel fitka, byl to tvuj celozivotni sen, chces aby tvoji klienti byli spokojeni, proto se snazis jim doprat co nejlepsi prostredky k plneni jejich snu, shanis prachy na nove a nove veci a nejaky curacek ti to tam pomalicku krade
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
vrat se zpet k tematu. toto je mimo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Pepa z Chebu dělá super věci do posilovny na zakázky. Doporučuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
a jara z liberce taky ? :)
to mu posli presneji, bude rad
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
| daveM napsal: | a jara z liberce taky ? :)
to mu posli presneji, bude rad |
Tvá inteligence se rozvíjí. Raději někomu porad co a kde má ukradnout. Jelikož je Pepa uživatel tohoto fóra není problém si ho zde najít a v profilu má své internetové stránky.
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:08 pm Předmět: vyvyv |
|
|
co rikate tohle by mi stacilo  jeste tam maji kotouce z cementu potazeny plastem ale to radsi investuju o ty 2litry a koupim litinu...co vy na to? a tady tento stojan sel by na bench a zvysit i jako na drepy  jeste lavici...
Naposledy upravil nocomply dne ne říjen 26, 2014 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
"lavici ktera jde dat rovne pak hlavou nahoru a hlavou dolu se zaperama na nohy"
Tak takovou bych rad videl, to asi nesezenes.
A btw esli to chces hlavou dolu na sed lehy na bricho, tak na to se radeji vykasly, a bricho cvic uplne jinak a lepe a usetry prachy za lavicku.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:13 pm Předmět: Re: vyvyv |
|
|
| nocomply napsal: | co rikate tohle by mi stacilo *** jeste tam maji kotouce z cementu potazeny plastem ale to radsi investuju o ty 2litry a koupim litinu...co vy na to? a tady tento stojan sel by na bench a zvysit i jako na drepy *** jeste lavici...
--
edit, viz pravidla fóra |
ja osobne bych sel do toho stojanu z ktereho mas drepy a zaroven bench i ramena kdyz do toho vlozis polohovatelnou lavici!
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | daveM napsal: | a jara z liberce taky ? :)
to mu posli presneji, bude rad |
Tvá inteligence se rozvíjí. Raději někomu porad co a kde má ukradnout. Jelikož je Pepa uživatel tohoto fóra není problém si ho zde najít a v profilu má své internetové stránky. |
hehe :) nechodim sem jako ty :) .. takze jsem blbec :)
neni to trosku obracene ted ? pochopil jsem, ze nejakej pepa, co je normalne asi nekde.. ale jakej ? muze to bejt i firma, jednodussi je to specifikovat
uz jsem si odvykl, tehle debilit fora
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:19 pm Předmět: vdfvd |
|
|
myslim polohovatelnou lavici kterou kdyz dam rovne mezi stojany budu mit benchpress kdyz ji slozim o par stupnu nahoru mam bench hlavou nahoru pak kdyz ji snizim mam bench hlavou dolu tak to myslim....
|
|
| nahoru |
|
 |
michall-cz
|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
Čau, když sem si já zařizoval posilku tak sem koupil lavici a stojan odtud:
zamecnictvi-stahla.cz/posilka.htm
Kotouče sem kupoval postupně, podle toho kde byly aktuálně nejlevnější. Tam bych připlatil za železný, protože ty skoro neztrácej hodnotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
dobra se prodavala kousek nad dvorcema v praze u podoli, tatovi jsme dali k vanocum kdysi.. stavala tusim kolem 5-6 tisic, fakt unosna
|
|
| nahoru |
|
 |
| |