|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Balboa
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 8:51 pm Předmět: Prosím o zhodnocení tréninku |
|
|
Ahoj. Prosím o zhodnocení tréninku. Cvičím každý druhý den fullbody.
1.den
Dřepy s jednoručkama
Přítahy velké činky nadhmatem
Bench s jednoručkama na rovné lavici
Fr.Tlaky s EZ
Bicepsové zdvihy velké činky
Tlaky s jed. v sedě.
2.den
Výpady s jednoručkama
Přítahy jednoručky v předklonu s oporou o lav.
Bench press
Bench s jedn. na šikmé lavici
Tric. tlaky s jednoručkou v sedě
Bicepsové zdvihy jednoruček
Rozpažky
Přítahy EZ k bradě
3.den
Dřepy s velkou činkou
Přítahy činky v předklonu podhmatem
Rozpažky na rovné lavici
Tlaky s jedn. na šikmé lavici
Bench na úzko
Kladivové zdvihy
Předpažky
Krčení ramen s jednoručkami
Většinou 5-6 sérií po 6-10 opak. Co myslíte? Poroste se po tom?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
jo
ale hodne uprednostnujes prsa, proc? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balboa
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Právě ty prsa a ramena hodně zaostávají. Na úkor tricepsu :o ( Jak dlouho prosím myslíš, že se tento trénink dá jet? Co to tady dost pročítám, tak radíš dobře a vyznáš se. Měl bys k tomu tréninku ještě nějakou radu? Stihnu ho odcvičit tak za hodinku a půl až hodinku třičtvrtě.
Jinak břicho jezdím právě v tom dni volna+ kardio na lačno.
Kardio: Poslední jídlo večer bez sacharidu, ráno na lačno hodinová rychlochůze míchaná s pomalým klusem. Hodinu poté ještě nic nejím. Díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Balboa napsal: | Právě ty prsa a ramena hodně zaostávají. Na úkor tricepsu :o ( Jak dlouho prosím myslíš, že se tento trénink dá jet? Co to tady dost pročítám, tak radíš dobře a vyznáš se. Měl bys k tomu tréninku ještě nějakou radu? Stihnu ho odcvičit tak za hodinku a půl až hodinku třičtvrtě.
Jinak břicho jezdím právě v tom dni volna+ kardio na lačno.
Kardio: Poslední jídlo večer bez sacharidu, ráno na lačno hodinová rychlochůze míchaná s pomalým klusem. Hodinu poté ještě nic nejím. Díky za rady |
napada te ze je to proto, ze je pretrenovavas?
ze nestihaji regenerovat?
prihodil bych jeste shyby na hrazde, nekam pulover a bradla
a mozna bych trochu zkratil trening
bricho v treningu, jinak zase at telo dpociva
proc nejis poranu??????????????????? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balboa
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
Dobře. Děkuju. Přidám kliky na bradlech a omezím ty prsa. Pojedu ten trénink tak 2 měsíce a poté změna a začnu shybovat+mrtvý tahy. Dá se říct, že začínám po pauze (zlomené žebro), Už to nějakou dobu cvičím, ale chtěl jsem to právě jen zhodnotit, protože jsem si to psal sám, zda to má hlavu a patu :o)
To kardio na lačno dělám hlavně pro spalování tuku, takže proto nejím po ránu a hodinu po kardiu také ne, abych ten efekt ještě v dojezdu umocnil. Ale to jen dny mimo tento trénink. Jinak v den tréninku snídám po probuzení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Balboa napsal: | Dobře. Děkuju. Přidám kliky na bradlech a omezím ty prsa. Pojedu ten trénink tak 2 měsíce a poté změna a začnu shybovat+mrtvý tahy. Dá se říct, že začínám po pauze (zlomené žebro), Už to nějakou dobu cvičím, ale chtěl jsem to právě jen zhodnotit, protože jsem si to psal sám, zda to má hlavu a patu :o)
To kardio na lačno dělám hlavně pro spalování tuku, takže proto nejím po ránu a hodinu po kardiu také ne, abych ten efekt ještě v dojezdu umocnil. Ale to jen dny mimo tento trénink. Jinak v den tréninku snídám po probuzení. |
kdyz myslis ze je to dobr,e ja bych se po kardiu najedl _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|