Idealni zpusob stravovani

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Idealni zpusob stravovani  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Idealni zpusob stravovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
harucen

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 7:45 pm    Předmět: Idealni zpusob stravovani Odpovědět s citátem

Vim, ze kazdy bude mit asi trochu odlisny zpusob, ale rad si vyslechnu vsechny vase nazory.
Sportuji 2x tydne s kettlebellem odpoledne, kazde rano nejake protazeni, cviceni s vlastni vahou, kettlebellem.
Nechci menit svoji vahu, spis mi jde o to, ktere potraviny jsou dobre a ktere byste naopak nedoporucili a proc.
Ted jsem se tri mesice stravoval jidelnickem timothy ferrise a na internetu jsem se docetl o dalsich zajimavych variantach.
O suplementech na naber ci ztratu hmoty neuvazuji, spis z hlediska dlouhodobeho uzivani.
(Omega 3, multivitamin, kloubni vyziva...?) - Co z techto a mnohych jinych stoji za to uzivat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 9:43 pm    Předmět: Re: Idealni zpusob stravovani Odpovědět s citátem

harucen napsal:
Vim, ze kazdy bude mit asi trochu odlisny zpusob, ale rad si vyslechnu vsechny vase nazory.
Sportuji 2x tydne s kettlebellem odpoledne, kazde rano nejake protazeni, cviceni s vlastni vahou, kettlebellem.
Nechci menit svoji vahu, spis mi jde o to, ktere potraviny jsou dobre a ktere byste naopak nedoporucili a proc.
Ted jsem se tri mesice stravoval jidelnickem timothy ferrise a na internetu jsem se docetl o dalsich zajimavych variantach.
O suplementech na naber ci ztratu hmoty neuvazuji, spis z hlediska dlouhodobeho uzivani.
(Omega 3, multivitamin, kloubni vyziva...?) - Co z techto a mnohych jinych stoji za to uzivat?

Abych předešel tomu že tě někdo pošle do prdele. Tvůj dotaz je natolik obecný, že se na něj prakticky nedá odpovědět. Podobné věci se řeší po pěti pivech a nebo se k nim nějakým způsobem dospěje v diskuzi, kdy se pár lidí rozhodne pohádat.
dies

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omega3 suplementuj bez ohladu na objem sportovej aktivity.
Klbova vyziva vzhladom na tento tvoj "protahovaci" trening je podla mna zbytocna.
Multivitamin? Jedz dostatok ovocia a zeleniny a neries tabletky.
Spam

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dies napsal:
Omega3 suplementuj bez ohladu na objem sportovej aktivity.
Klbova vyziva vzhladom na tento tvoj "protahovaci" trening je podla mna zbytocna.
Multivitamin? Jedz dostatok ovocia a zeleniny a neries tabletky.

No a tady dodám... vyprdni se na suplementaci Omega3 a zařaď pokuď možno do jídelníčku nějaké kval. tučnější ryby (losos, makrela, sleď atd...) a pro tvoje potřeby to vystačí.

Rychle na stránku:

Přejdi na: