|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Barbar Conan

|
Zaslal: so únor 15, 2014 8:22 pm Předmět: * |
|
|
Naposledy upravil Barbar Conan dne so únor 27, 2016 7:29 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so únor 15, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
Pokud s ní ani nehneš tak budeš muset ubrat na 50 nebo na 40kg/30-20-10  ...o tom že taková lavice je na hovno ti psát asi nemusím. Chce to mít malinko za hlavou a trochu výš zarážky, nic ti poradit snad ani nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: so únor 15, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Barbar Conan dne so únor 27, 2016 7:29 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: so únor 15, 2014 9:58 pm Předmět: |
|
|
Tyhle multifunkční lavice jsou v drtivý většině případů na h*vno. Nejlepší je koupit normální stojan na dřepy, přivařit dvě zarážky dole, šoupnout pod něj lavici a máš bench jak z normální posilovny. Udělal jsem to podobně, akorát já mám stojan u kterýho jsem nemusel nic přivařovat. Navíc tady to vypadá tak, že pokud by jsi chtěl jet bench na nakloněný lavici tak spíš budeš dělat francouzský tlaky místo vyjímání činky ze zarážek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|