|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
novalegenda
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 2:53 pm Předmět: Častá velká potřeba |
|
|
Zdar lidi,
v poslední době jsem začal hodně jíst - klasickej jídelníček je
| kód: |
ráno mladý ječmen + chlorella
100 g vloček rozmixovaných s vodou + odměrka syrovátkového proteinu + banán či jogurt
ve škole obvykle půlka cottage + 2 celozrnné bagety + v průběhu školy pojídání piškot popř. racio
k obědu obvykle pizza / rýže s masem či tuňákem, popř. ovesná kaše či těstoviny s masem či bageta poctivé kuřátko + chlorella..
k další svačině obvykle 100 g vloček rozmixovaných s vodou (po tréninku), jinak i nějaké ovoce a někdy je lehčí svačina
večeře - rýže s masem / rýže s tunákem / míchaná vejce s toasty + s odstupem 45 minut 45 g 70% syrovátkového proteinu
později opět mladý ječmen a chlorella |
vážím 72 kg (za 3 měsíce jsem nabral +- 5 kg), ale chodím prostě často srát, třeba 3 až 6x denně, někdy seru třeba 6x za den a někdy jen 3x a vyjímečně 2x.. V průměru ale tak 5x denně, je mi to prostě divný.. Ale tak asi je to normální když do sebe nacpu hodně vlákniny nebo ne? + konzistence je taková docela měkká :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
ten jídelníček je totálně k hovnu:
1) po tréninku vločky s vodou, k čemu to je?
2) protein pouze 45 minut po večeři to je totální debilita
chodíš srát často, protože tvoje tělo nedokáže všechny živiny pořádně ztrávit ne proto, že jíš dostatek vlákniny!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
Postav si ta hovna na váhu... Třeba když chodíš 2x, tak to stojí za těch 6 posezeních.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 5:08 pm Předmět: |
|
|
yura: ja zkousel Shankhaprakshalanu, ale nepovedla se podle predstav, nekdy ji zkusim zopakovat (a bejt trpelivejsi:) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | ten jídelníček je totálně k hovnu:
1) po tréninku vločky s vodou, k čemu to je?
2) protein pouze 45 minut po večeři to je totální debilita
chodíš srát často, protože tvoje tělo nedokáže všechny živiny pořádně ztrávit ne proto, že jíš dostatek vlákniny!!! |
nejsem zastánce rychlých cukrů, proto doplňuji po tréninku komplexní sacharidy, podle mě rychlé sacharidy akorát napomáhají tvorbě tuku - ostatně není to jen můj názor, ale třeba i Roberta Humpála, který trénoval desítky lidí a má s tím dobré zkušenosti...
k tomu proteinu a kdy ho mám asi tak dávat?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | yura: ja zkousel Shankhaprakshalanu, ale nepovedla se podle predstav, nekdy ji zkusim zopakovat (a bejt trpelivejsi:) | Jo to je taky slusnej "protahovak" me na tom odrazuje to, ze kdyz nezacnes tu slanou vodu kadit, tak ju budes muset vyzvracet a zvraceni nemam zrovna nejak rad. Ale klystyry, ocisty jater atd.. To je urcite prospesna věc. Hlavne pro člověka co se denne laduje kvantama bilkovin... Co se tyce ocisty ledvin, tak tu provozuju kazde leto a ani jsem o tom nevedel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
no u me byl problem, ze to neslo spodem ani vrchem, takze sem zpanikaril a radsi to (asi predcasne) ukoncil, rozjelo se to pak asi az po dalsi hodine..
na jaterni sem se uz vybavil, ale pak sem se nejak zacal bat, takze sem do ni zatim nesel _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
Ja furt cekam na ten irigator, abych ten total detox mohl zacit.  Nesmis vymeknout, to je pak naprd.  Jinak delat ocistu jater aniz bys napred poradne vycistil tlusty strevo klystyrama je nesmysl...
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
právě že to je v poho ne? když to je jako kdybych to rozkousal
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
s vločkama to mám stejně no... ale jestli si to máš posrat....tak sám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|