rehab + zaciatok treningu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - rehab + zaciatok treningu  Úvodní stránka -> Začátečníci -> rehab + zaciatok treningu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tracheus

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 12:33 am    Předmět: rehab + zaciatok treningu Odpovědět s citátem

som po postupnej operacii kolien, poskodene boli vsetky menisky, a chrupavky na obidvoch kolenach, degeneracia Ist a pod jalbckom IIst. natrhnute casti meniskov boli vybrate a pichali mi do kolien sinovial 1.6%.
teraz uz som po zakladnych rehabilitaciach. a chcel by som zacat trosku sportovat.

kvoli bolestiam kolien som par rokov nic nerobil, vek 24. z kolien dokazena chrbtica, ale to neni az taky problem...nazor lekarov som pocul a teraz ma zaujima nazor ludi co sa vyznaju v cviceni.

vaha a moj vyzor ma nejako extra nezaujima, ide mi hlavne o obnovenie fuknosti tela.moj navrh je na suplementaciu klbov je animal flex. a potom som rozmyslal o transdermalnom dopravovani hyaluronovej kyseliny cez dmso obcas.

chcel by som zacat postupne s programom convict conditioning, doprevadzane cvicenim SMSystem. chcem zacat pekne postupne nic neunahlovat.

mate nejake navrhy co by som mal este robit?
myslite ze s mojimi kolenami je vhodne robit convict conditioning? mozem vlastne robit drepy? a myslite ze bude vhodne s prihliadnutim na kolena pokusat sa v buducnosti za par rokov o drep na jednej nohe, alebo na to mozem zabudnut?

diki :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: