Zmena treninku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zmena treninku  Úvodní stránka -> Trénink -> Zmena treninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mlevora

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 11:38 am    Předmět: Zmena treninku Odpovědět s citátem

Dlouho (asi 5 mesicu) jsem trenoval split AB, 2x tydne partie, velke partie 10 serii, male 8 serii.

po- hrudnik, zada, lytka
ut- nohy, ramema, biceps, triceps
st- hrudnik, zada, lytka
ct- nohy, ramema, biceps, triceps

Chtelo by to zmenu, co byste doporucili za trenink 4x tydne? Kdyz chci trenovat 4x tydne, tak me napadlo akorat split ABC (sval. partie 1,5x tydne) nebo split ABCD (sval partie 1x tydne), ale 1x tydne procviceni jsem uz cvicival a moc to vyslekdy podle me nema. A nebo neexistuje naka variace FB 4x tydne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 12:32 pm    Předmět: Re: Zmena treninku Odpovědět s citátem

mlevora napsal:
Dlouho (asi 5 mesicu) jsem trenoval split AB, 2x tydne partie, velke partie 10 serii, male 8 serii.

po- hrudnik, zada, lytka
ut- nohy, ramema, biceps, triceps
st- hrudnik, zada, lytka
ct- nohy, ramema, biceps, triceps

Chtelo by to zmenu, co byste doporucili za trenink 4x tydne? Kdyz chci trenovat 4x tydne, tak me napadlo akorat split ABC (sval. partie 1,5x tydne) nebo split ABCD (sval partie 1x tydne), ale 1x tydne procviceni jsem uz cvicival a moc to vyslekdy podle me nema. A nebo neexistuje naka variace FB 4x tydne ?

existuje, ale je problem, urcit hranice, aby jsi to uregeneroval
muzes jet treba jeden den na zada mrtvolu a druhy den shyby
mrtvola tezka, trba 5x3, a druhy den lehke shyby 5x15
ale jak rikam, je makacka to vymyslet, urcit ty spravne cviky a pak vahy
druhy den muzes jet tu samou partii, ale jenom vazne lehce, rika se tomu active recovery (nekde jsme cetl, ze vaha je na 30-40% a opakovani pres 15)

Rychle na stránku:

Přejdi na: