problem z procitenim

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - problem z procitenim  Úvodní stránka -> Ostatní -> problem z procitenim
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DeathFish

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 4:55 pm    Předmět: problem z procitenim Odpovědět s citátem

zdravim .

mam problem s nohama vzdycky sem je cvicil a rostly normalne.. stim ze mam pravou nohu o asi 1.5 cm vetsi... coz mi az tak celkove nedela takovy problem vim ze to je celkem NORMalni..snad jde mi ted spise oto ze sem nohy prestal asi na pul roku jezdit kvuli zadum .. ted je to ok takze sem je rozjel , jenze sem si nejak vsugeroval ze mam pravacku vetsi i napohled ( je to poznat ale lehce ) a ted pri cviceni ji zapujuju o moc vic nez levacku ..treba napriklad dneska... odjel sem asi 8 serii drepu a citim pravacku jako by odjela cele serie sama. a levacku jako by nic nedelala... strasne me to dojebava ,, vim ze je to v mysli a ano snazim se na levacku myslet vice pri drepech ale nejak to nejde navic pravacka tim asi ze byla vic zapojovana pobolivala vic a dneska sem si ji natahl uplne..a jeste aby toho nebylo malo strasne malo umim prociti hamstringy pride mi ze vsecho taham prdelí diky za kazdy tip
¨
jinak cvicim 5 let takze zacatecnik nejsem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co bulharské dřepy? tam to těžko svedeš na špatnou nohu ;)

kód:
http://www.youtube.com/watch?v=zr4yegVq06s
raw

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

legpress jednou nohou na nejaky cas

Rychle na stránku:

Přejdi na: