| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 9:47 pm Předmět: 30 denní výzva |
|
|
Zdravim chci vás požádat o radu. Jedna moje známa se rozhodla že začne cvičit tuto výzvu na zadek http://sjidelnicek.cz/cviceni/30-denni-vyzva/ a teké že jí dokončí. Chci se vás zeptat jak jí pomoct aby jí tolik neboleli druhý den svaly a mohla pokračovat nějaké rady? Odmítá doplnky výživy. Vim že tento druh cvičení je nesmyslný nemusí mi to sem psát chci jen rady jak to udělat aby to mohla docvičit??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
tezzy196
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
Základem všeho je jídelníček! To jí pomůže k tomu aby kvalitně regenerovala tenhle "trénink".
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 10:32 pm Předmět: |
|
|
K čemu výzva... Když stejně jí co si zachce... A tu tvou 30 denní dřepobou výzvu zvládnu za 1,5 hod _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 10:42 pm Předmět: Re: 30 denní výzva |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | K čemu výzva... Když stejně jí co si zachce... A tu tvou 30 denní dřepobou výzvu zvládnu za 1,5 hod |
vychází to na 40 dřepů za minutu bez přestávky po dobu 90ti minut.
docela bych to chtěl vidět
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | | flew napsal: | K čemu výzva... Když stejně jí co si zachce... A tu tvou 30 denní dřepobou výzvu zvládnu za 1,5 hod |
vychází to na 40 dřepů za minutu bez přestávky po dobu 90ti minut.
docela bych to chtěl vidět |
...nic nereálného
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
osobně mě ty výzvy nebaví.....abych celý měsíc dřepovala jak blbec
i když třeba s Jill cvičím.
a ty dřepy si dávám po cvičení, ale né tolik najednou a s činkama  a je teda fakt, že na zadku už je to znát!!!!
mě spíš na tom vadí, že to někdo začne cvičit, aniž by předtím něco se sebou dělal a jen dřepy jsou nanic.
chce to prostě i jídelníček změnit na kvalitnější, zdravější a přidat cardio, protože nejdřív je potřeba taky spalovat a něco shodit ve většině případů a pak vytvarovat posilováním a dřepama....
jako když bude celý den sedět před pc v práci nebo ve škole, jíst vše možné......a večer si udělá 55.......až 200 dřepů......no nevím  zda dojde k nějakému viditelnému a žádanému výsledku.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 6:31 pm Předmět: Re: 30 denní výzva |
|
|
| Milcek55 napsal: | | Zdravim chci vás požádat o radu. Jedna moje známa se rozhodla že začne cvičit tuto výzvu na zadek http://sjidelnicek.cz/cviceni/30-denni-vyzva/ a teké že jí dokončí. Chci se vás zeptat jak jí pomoct aby jí tolik neboleli druhý den svaly a mohla pokračovat nějaké rady? Odmítá doplnky výživy. Vim že tento druh cvičení je nesmyslný nemusí mi to sem psát chci jen rady jak to udělat aby to mohla docvičit?? |
ale k otázce: oddřepovat se to dá.....snad nemá 100 kg jsou tam dny volna.....a třeba nemusí těch 100 dřepů dělat najednou, ale rozložit ráno-večer
ale přijde mi to zbytečná námaha.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | osobně mě ty výzvy nebaví.....abych celý měsíc dřepovala jak blbec
i když třeba s Jill cvičím.
a ty dřepy si dávám po cvičení, ale né tolik najednou a s činkama a je teda fakt, že na zadku už je to znát!!!!
mě spíš na tom vadí, že to někdo začne cvičit, aniž by předtím něco se sebou dělal a jen dřepy jsou nanic.
chce to prostě i jídelníček změnit na kvalitnější, zdravější a přidat cardio, protože nejdřív je potřeba taky spalovat a něco shodit ve většině případů a pak vytvarovat posilováním a dřepama....
jako když bude celý den sedět před pc v práci nebo ve škole, jíst vše možné......a večer si udělá 55.......až 200 dřepů......no nevím zda dojde k nějakému viditelnému a žádanému výsledku. |
Ted jsem koukal na novu....a neco podobneho, jen naopak.. 5ti denní dieta na zhubnutí tuků a zachování svalů......no, za pár sáčků s jídlem na 5 dní chtěli 1500kč :-) :-) ....saozřejmě zaručenej výsledek.....
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
 ještěže už nepotřebuji hubnout.
ale určitě si to někdo koupí
v tomhle by měla být mnohem větší osvěta
jenže lidi jsou celkem líní se hýbat a měnit svoje návyky....hlavně ty stravovací
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
Teda znám lepší trénink na 30 dní .....
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 1:19 am Předmět: |
|
|
A co se vykašlat na tyhle 5ti, 10ti, 30ti denní proměny a začít to brát vážně a jako životní styl, nic nejde udělat nějakou oklikou, musíte se k tomu pomalu a postupně propracovat, chce to trpělivost. Chce to uzpůsobit jídelníček a začít cvičit nějak komplexněji, jenom dřepy jí zadek a stehna rozhodně nezachrání.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 10:27 pm Předmět: |
|
|
Nejhorší je, že za 1) tomu někdo fakt věří, za 2) podle toho někdo fakt cvičí. Jen říkám...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 11:40 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: |
|
Když to řeknu upřímně, tak totální bečka bude mít co dělat vůbec jenom se základním pohybem - delší chůze. Takže tam udělá hodně už jenom to, že začne nějaké pravidelné kardio. Kdo má ale jen nějakou větší nadváhu a kardio už mu nedělá problém, tak naopak posilování je to, na co se tihle lidé musí zaměřit. Většina právě vidí jen slepě aerobku, ale bez aktivní hmoty jim je aerobka - hlavně ta v nízké intenzitě - v dlouhodobé perspektivě k ničemu. Bez dostatečného množství svalů se ty ztracené tuky velmi snadno nabírají zpět a navíc člověk vypadá velmi rosolovitě, i když už relativně dost shodil a na své poměry vypadá dobře. Znám pár takových... Radši trochu obalenou holku, ale zpevněnou, než hubenější aspik... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |