Noční probouzení

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Noční probouzení  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Noční probouzení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 6:19 am    Předmět: Noční probouzení Odpovědět s citátem

Zdravím,
posledních pár dnů (cca 9) se mi stává, že se budím několikrát za noc. Otevřu oči, kouknu na mobil kolik je, převalím se a zase usnu. Když se probudím v noci cítím se plný síly, ale ráno, když mi zazvoní budík tak né a né se dokopat ke vstávání (ale vždycky stanu hned, protože musím).
Před měsícem jsem se potrápil s přetrénováním, to jsem úspěšně vyléčil a nyní zas naplno makám, snad ještě více než předtím.
Myslel, jsem, že je to kafem-- vyřadil jsem. A nic, piju jen po ránu a k obědu 0,5l bílého čaje.
Zimou to taky není, to už jsem si vyzkoušel a při jistotu přes sebe hážu ještě fleecovou deku (možná to nesouvisí, ale dost často mi je přes den zima, chytám husinu i když jsem v 19°C v mikině ve škole)
Večer usínám snad do pár vteřin, a naspím vždycky kolem 7-8 hod. a chodím kolem 23. spát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eschaia

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám teď to samé... začal jsem Performance Training ( takže si myslím, že je to intenzivním tréninkem. Ještě to může být stresem (vím, že další den bude něco velkýho).
Spam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A taky to může být nedostatečnou výživou. Tělo může nadměrně vylučovat stresové hormony (kortizol a adrenalin). Zkus navýšit příjem a uvidíš.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
A taky to může být nedostatečnou výživou. Tělo může nadměrně vylučovat stresové hormony (kortizol a adrenalin). Zkus navýšit příjem a uvidíš.

Jim furt stejne a taky se mi to obcas stane.... treba 5 dni v kuse neklidne spani... ale ja to mam spis kdyz se nervuju neo tesim...
Spam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Spam napsal:

Jim furt stejne a taky se mi to obcas stane.... treba 5 dni v kuse neklidne spani... ale ja to mam spis kdyz se nervuju neo tesim...

Jenomže on právěže neví čím to je a těch možností jsou tu X... Napsal jsem jen jednu, která mě napadla k němu. Vzhledem k tomu že psal o přetrénování atd...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
micus6 napsal:
Spam napsal:

Jenomže on právěže neví čím to je a těch možností jsou tu X... Napsal jsem jen jednu, která mě napadla k němu. Vzhledem k tomu že psal o přetrénování atd...
třeba to ještě bude čůráním....
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chozením na záchod to není, s tím opravdu problém nemám. A nezdá se mi, že žiji ve stresu. Školy je sice celkem dost, maturita, ale zvládám to bez problému. Možn stresem z dalšího tréningu (i když se povětšinou těším- nejedná o fitko ale o celkem náročné horské běhy + doma rotoped a cvičení doma lehce na sílu- hlavně výpady- často končím až velice blízko vyčerpání- 1 op. před).
Ale jsem dost namotivovaný, dneska jsem třeba musel vstávat brzo, protože jsem si musel pustit film do školy a u toho jsem i v 6 ráno cvičil, protože mi bylo líto sedět a jen čumět.
Takže radíte více jídla, aby nebylo tak velké vylučování kortizolu?
P4hill

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naučit se správně odpočívat, taky když na něco koukám a mam možnost, tak jedu na trenažeru, ale někdy to chce fakt více regenerovat. Protoze, jak se říka : užrat se nedá úplne všechno. A při tom treninku, či aerobce, ti srdce přece jenom jede na vyšší stupeň než v klidu . Ale taky bych zkusil ze začátku navýšit příjem, po tréninku vic cukru a uvidís. Nejdůležitější je se tím neuzirat hele. GL
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Před měsícem jsem se potrápil s přetrénováním, to jsem úspěšně vyléčil a nyní zas naplno makám

Jak dlouho jsi mel uplne volno? 2 dny? :)

citace:
Takže radíte více jídla, aby nebylo tak velké vylučování kortizolu?

To je hodne zjednodusene a trochu zavadejici tvrzeni

Nech si jen tak pro zajimavost udelat krevni testy
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Úplné volno jsem mel dva a půl týdne.
Krevní testy jsem si nechával dělat a odhalily jen že mám málo zeleza.
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Úplné volno jsem mel dva a půl týdne.
Krevní testy jsem si nechával dělat a odhalily jen že mám málo zeleza.
P4hill

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak to máš přes den? Chce se ti spát, nebo máš takové ty stavy mimo tělo, že nevnímáš (něco jako mikrospánek) ?
Riku

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P4hill napsal:
A jak to máš přes den? Chce se ti spát, nebo máš takové ty stavy mimo tělo, že nevnímáš (něco jako mikrospánek) ?

Jo tak tohle já mám každej den tak hodinu po obědě, jsem naprosto vyndanej a usnu klidně za pochodu ani o tom nevím.. pak následuje ospalost, že se mi zavírají oči a nemůžu to ovlivnit
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako občas jo. Nekdy mi ve škole padá hlava a jako mikrospanek. Ale neni to každý den, co druhý třetí
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako občas jo. Nekdy mi ve škole padá hlava a jako mikrospanek. Ale neni to každý den, co druhý třetí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Noční probouzení Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: