Názor na trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Názor na trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> Názor na trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 5:13 pm    Předmět: Názor na trénink Odpovědět s citátem

Ahoj,

hrabal jsem se v compu a našel jsem tam tenhle trénink, ani nevím, kde jsem ho vzal. Co na něj říkáte? Přijde mi poměrně zajímavej a přímočarej :)

Každý týden příhoz 2,5kg u BP a přítahů, 5kg u DL a SQ.

madball

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám pocit, že si to dělal někdo tady na fóru.
Osobně bych u FB moc nedával 2 tlakový nebo tahový cviky v jednom tréninku, případně bych u jednoho hodně snížil objem/intenzitu, ale i tak mi to připadá zbytečný (viz. military/bench nebo přítahy/shyby).
Zůstal bych u jednoho tlaku, tahu a cviku na nohy + nějaký doplňky/kompenzačky.
Celkově mi připadají i celkem vysoko ty procenta pro začátek, začal bych u objemu tak max. na 70% a intenzity tak na 80%. Taky mi připadá nesmysl napsat kolik přihazovat každej týden v kilogramech, místo toho, aby to bylo v procentech, protože to bude logicky jiná zátěž pro někoho s maxkem 200kg a 100kg.
Toť ve zkratce můj názor.
Otázkou taky je, co znamená to power. Osobně bych tak značil spíš cviky na dynamiku, ale tady je to evidentně spíš na intenzitu.
Ale jinak je to hezky barevně a líbivě udělaný. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: