|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Irminsul
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 7:11 am Předmět: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny |
|
|
Zdravím sportovci.Chci se zeptat zda tu není někdo kdo má nějaké plánky s rozměry,postup výroby,fotografie a nechce se podělit o zkušenosti s výrobou strojů,laviček atd do domácí posilovny.Něco málo jsem našel na zahraničních fórech ale žádné zázraky.Pamatuji že když mě bylo asi 17 vycházely články v časopisech o výrobě právě domácí posilovny.Nevlastní ty časopisy náhodou někdo ochotný,kdo by to nascanoval a zaslal na email?Podělte vaše zkušenosti s výrobou i ostatním lidem co jsou kutilové a chtějí si doma udělat vlastní posilovnu.díky Zdeněk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Filip Mol
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 7:06 am Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny |
|
|
Už více než deset let dělám posilovnu, už jsem změnil 3 místnosti/pořád málo místa/ a dokonce jsem se kvůli tomu naučil svařovat. Budu se snažit co nejdříve sem dát všechny příspěvky, měl bych mít i snad všechny plánky, některé stroje jsem rozřezával a svařoval na několikrát takže rozměry budu muset doměřit na hotovém výrobku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 4:29 pm Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny |
|
|
| Filip Mol napsal: | | Už více než deset let dělám posilovnu, už jsem změnil 3 místnosti/pořád málo místa/ a dokonce jsem se kvůli tomu naučil svařovat. Budu se snažit co nejdříve sem dát všechny příspěvky, měl bych mít i snad všechny plánky, některé stroje jsem rozřezával a svařoval na několikrát takže rozměry budu muset doměřit na hotovém výrobku. |
Tak na to jsem velice zvědav
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 4:55 pm Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny |
|
|
Jeden clen tady z fora si postavil svou komercni posilku, myslim ze se jmenoval Pepa. zkus hledat, urcite poradi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Mol
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 7:52 pm Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Mol
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:05 pm Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny |
|
|
Zatim to nemám dodělané do detailů, mám toho ještě v plánu více, momentálně mám rozdělaný legpres s kombinací hackendřepy a spousty kotoučů připravené venku na stříkání
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Mol
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:06 pm Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
Parádní posilovna  Kdepak jsi sehnal ty řetězy,jestli se mohu zeptat?A kolik váží?
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:13 pm Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | Jeden clen tady z fora si postavil svou komercni posilku, myslim ze se jmenoval Pepa. zkus hledat, urcite poradi. |
Jo,jo koukal jsem u dřív co si vyrobil za super posilovnu.Místa i materiálu mám dost,takže do budoucna bych také něco takového chtěl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Mol
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
Řetězy jsem sehnal na šrotišti, ale musíš tam mít známí a taky jsem na ně čekal rok než se tam naskytly no a samozřejmě byly v dezolátnim stavu takže jsem je naložil do octa a pak vydrhl kartáčem, aby byly trochu k světu. Nezdá se to, ale ten největší má kolem 50kg, ale super věc na kliky na bradlech. Momentálně shánim ještě větší, ale taky už skoro rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Mol
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Mol
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:50 pm Předmět: |
|
|
Co nejdříve sem naskenuji plány
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|