|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dominus.K
|
Zaslal: po leden 13, 2014 9:24 am Předmět: Břicho ve dnech volna ??? |
|
|
Dobrý den mam dotaz na trénink břicha. Moje míry jsou 180cm, 76kg, 17 let. Po necelém roce začínám opět makat ( zatím jsem odjel jen 2 tréninky). Tento měsíc jedu full body trénink ( převážně klady = na zesilení ).Ale chci se zeptat jestli má vliv když břicho budu dělat 2. den po posilce ( tedy den volna).
Po: posilka
Ut: břicho
St:posilka ....
Pro mě je to přívětivější ( čas atd...). Tak at to shrnu má to nějaký negativní vliv na trénink ???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: po leden 13, 2014 9:36 am Předmět: |
|
|
Záleží na tvém programu, a jak to břicho hodláš cvičit, pokud se chystáš dělat sedlehy, tak je to ztráta času, ale nějaké ty planky, vakua a chvilka blbnutí s kolečkem tě určitě nezabijou. :-)
Na hlavní stránce jsou dobré články o cvičení břicha a středu těla, doporučuju pročíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po leden 13, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Záleží na tvém programu, a jak to břicho hodláš cvičit, pokud se chystáš dělat sedlehy, tak je to ztráta času , ale nějaké ty planky, vakua a chvilka blbnutí s kolečkem tě určitě nezabijou. :-) |
A jaký máš názor na L-sit? Teď s ním blbnu doma, když necvičím a i po těch pár pokusech mám břicho KO
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po leden 13, 2014 10:28 am Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Magumi napsal: | | Záleží na tvém programu, a jak to břicho hodláš cvičit, pokud se chystáš dělat sedlehy, tak je to ztráta času , ale nějaké ty planky, vakua a chvilka blbnutí s kolečkem tě určitě nezabijou. :-) |
A jaký máš názor na L-sit? Teď s ním blbnu doma, když necvičím a i po těch pár pokusech mám břicho KO |
Řekl bych, že záleží na provedení a jestli opravdu zapojuješ břicho. Myslím, že začátečník s tím bude mít potíže. Já třeba teď na sobě cítím ten rozdíl mezi tím, jak zapojuju břicho teď, po několika měsící předních dřepů s dlouho pauzou bez opasku, a dřív, když jsem si u zadních dřepů pomáhal tlačením břicha do opasku, a to jsem plankoval a kolečkoval jak o závod. Cvik jako L-sit podle mně chce dobrou kontrolu nad středem těla, aby posloužil k tomu, co má.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominus.K
|
Zaslal: po leden 13, 2014 10:50 am Předmět: |
|
|
Tedka po dobu tohoto měsíce jsem chtěl dělat něco jak když zadáte na youtube 6 abs . Zvedaní nohou,kolo,zkracovačky,svíčka takove cviky po 30 sekundach ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|