|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dandyvican
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 9:20 pm Předmět: Kritika jídeláku |
|
|
Zdravíím jedu objem : 181cm 78kg chci to dostat na 100kg dlouhá cesta vím ...
Takže : Snídaně - 100g ovesných vloček, 250ml mléka, 3 bílky, 1 vejce
Svačina - kefírové mléko, banán, 3 racio chlebíky
Oběd - Maso (prsa,hovězí, treska) 150g- rýže 100g + zelenina (červená cibule, mrkev, rajčátka, okurka, brokolice)
Svačina - jablko, cottage + 100g celozrnné pečivo
Večeře to samé jako oběd
Předspaním - Tvaroh vanička + 20-30g ořechů
Suplementy - Myslím Massgain po tréninku, bcaa před a po tréninku, creatin mono - před a po tréninku
Kritizujte cokoliv ! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Princ
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 10:05 pm Předmět: Re: Kritika jídeláku |
|
|
| dandyvican napsal: | | 3 bílky, 1 vejce |
Škoda vajec :D, jinak se mi to líbí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
onehandpullup
|
Zaslal: po leden 13, 2014 7:58 pm Předmět: re: princovi vejce |
|
|
Zdar Princi, proč škoda vajec, to jsem asi nepobral..
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po leden 13, 2014 8:18 pm Předmět: |
|
|
U 3 vajec mi přijde škoda vyhazovat žloutky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: po leden 13, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
U jakéhokoli množství vajec je škoda vyhazovat chutné a výživné žloutky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: po leden 13, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
no tak když dáváš 10 vajec k snídani tak by ti cholesterol uplně nepoděkoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po leden 13, 2014 11:01 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | | no tak když dáváš 10 vajec k snídani tak by ti cholesterol uplně nepoděkoval |
A je to tady zase...
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: út leden 14, 2014 9:36 am Předmět: |
|
|
klasicky stereotyp - ryze / mlecne vyrobky
ze sacharidu zarad -treba- semolinove/celozrne testoviny, bulgur, jahly, brambory,,
rano bych vejce vynechal, celkovy prijem bilkovin za den mas k vaze az az, staci ta snidane s vlockama
pred spanim - samotny tvaroh je proste k prdu, natoz jist celou vanu - dej pulku tvarohu + vejce a udela ti to daleko vetsi sluzbu,, a nebo taky vyborna kombinace - vejce + lusteniny
zkratka to chce jist pestre a kombinovat vhodne suroviny, ne porad tyhle kulturisticke nudy
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: út leden 14, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | rano bych vejce vynechal, celkovy prijem bilkovin za den mas k vaze az az, staci ta snidane s vlockama |
Po ránu, kdy tělo hladovělo přes noc a snídaně je tak důležité jídlo dne a ty bys dal jen čvrt litru mléka, co se týče bílkovin?
Jinak co se týče mě, tak ten sacharidový podíl snídaně nech a klidně tam přidej 3-4 celá vejce.
A večer klidně tvaroh nechej..
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: út leden 14, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
| doNny_ napsal: | | karlwanhov napsal: | | rano bych vejce vynechal, celkovy prijem bilkovin za den mas k vaze az az, staci ta snidane s vlockama |
Po ránu, kdy tělo hladovělo přes noc a snídaně je tak důležité jídlo dne a ty bys dal jen čvrt litru mléka, co se týče bílkovin?
Jinak co se týče mě, tak ten sacharidový podíl snídaně nech a klidně tam přidej 3-4 celá vejce.
A večer klidně tvaroh nechej.. |
jestli to bude delat poradne, rano po probuzeni da BCAA - a na snidani bude davat vic vlocek. dostane se na 30+ bilkovin, nevim kolik vic bys chtel jeste pri vaze 80kg
o tvarohu a micelarnim kaseinu - kazdeho vec, ale at si neco precte o jejich vyuzitelnosti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
|
| nahoru |
|
 |
onehandpullup
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|