|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Stane se z tlustého prasete méně tlusté prase? |
| Ano |
|
51% |
[ 28 ] |
| Ne |
|
20% |
[ 11 ] |
| Ne |
|
11% |
[ 6 ] |
| Ne |
|
16% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 54 |
|
| Autor |
Zpráva |
Martini

|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 9:29 pm Předmět: Martiniova cesta k břišním svalům:) ... odprasení 2010 |
|
|
Zdravim, je mi 21 a vzdycky jsem si pral, aby mi byly videt brisaky, ale jelikoz jsem byl vzdy tvrdy endomorf, nikdy se mi to nepostestilo, nicmene, ted jsem rozhodnut, ze to uz vyjde a objevi se:-)
(no jo, pro vetsinu z vas je to normalni, ale pro me to bude mega uspech:)
I kdyz uz jsem byl parkrat na dosah, vule se ztratila a ja zacal chlastat a prestal cvicit: ( tuk pribyl a bylo ho vic a vic:))
Od stredy 30.7 jsem rozjel sacharidovy vlny:)
Premyslel, kolik se vlnit, a vzal si priklad z Black Dragona - a tedy 0 - 50 - 150 - 300
Budu se snazit do toho dat maximum
Po: záda, biceps, bricho + aerobko
Ut: nohy, ramena + aerobko
St: aerobni den
Ct: kozy, triceps, bricho + aerobko
Pa: záda, biceps + aerobko
So: ramena, bricho + aerobko
Ne: aerobko/volno
aerobko: beh, stepper, plavani
chtel bych si rozhodne koupit protein, ale cekam na vyplatu:)) .. a take Carnbol. Takze jedina suplementace bude ZATIM vitaminy (nejakej komplex a pangamin)
Po posilce tak 20x50m plavani - mam to rad:), takze to budu stridat s aerobkou, ale denne minimalne jedna aerobka tam bude. Tak na 45 minut.
Naposledy upravil Martini dne so červenec 03, 2010 8:30 pm, celkově upraveno 8 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Triton

|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
Jsou lepší přípravky, než předražený Carnbol.
Držim palce.
btw Nebylo by lepší skloňování Martiniho? _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 6:48 am Předmět: |
|
|
držím palce...karnbol si odpusť...a máš tam jen jednou nohy a hrudník naschvál - pokud by už muselo být něco jednou...dal bych jednou paže a ramena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 9:03 am Předmět: |
|
|
OK, diky, radsi investuju do proteinu, penez moc neni:-))
Jinak vychozi hodnoty:
věk: 21
výška: 186
váha: 111
pas: 99
boky:  108
Nejvic me serou ty boky, ja snad nemam normalni postavu... nechapu, ze se mi to dava do boku, misto do bricha, no, nicmene to pujde pryc:-))
no a na potvoru tady sousedi varej snad nejaky rizky nebo co:-)) takova krasna vune:))
vecer dam ty otresny fotky:- (
|
|
| nahoru |
|
 |
drticz
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 10:01 am Předmět: |
|
|
behat se 111 kg je blbost
tu aerobku v treninkove dny urcite vyskrtni zhubnout ti nepomuze akorat se oddelas
hlidej si pravidelny prijem bilkovin cca tech 100-150 g ( predpokladam, ze mas vic tuku nez masa)
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 10:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 11:58 am Předmět: |
|
|
| drticz napsal: | behat se 111 kg je blbost
tu aerobku v treninkove dny urcite vyskrtni zhubnout ti nepomuze akorat se oddelas
hlidej si pravidelny prijem bilkovin cca tech 100-150 g ( predpokladam, ze mas vic tuku nez masa) |
Proc by mu nepomohla?Ba naopak... V mirnem tempu 30-45 minut po treninku proc ne, zvlast kdyz jeho priorita je zhubnout
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 2:58 pm Předmět: |
|
|
Takze vychozí info...:)
Váha: 111
pas: 99
boky: 108
hrudnik: 115
bicak: 42,5
Cil je 90kg. :) : (
Takze je prede mnou 21kg sádla
Naposledy upravil Martini dne ne říjen 17, 2010 10:54 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 3:37 pm Předmět: |
|
|
Myslím,že ze začátku by stačilo zkvalitnit stravu (vyhodit sladký,bílé pečivo,salámy) a aerobka a půjde to samo. Vlny bych nechal na dýl...
Jinak hodně štěstí.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
DEN 1
Zase jsem se skoro nevyspal:-/ ... kdyz uz konecne usnu, tak rano od 6ti vedle nas stavej dalsi panelak, takze kraval jak prase: ( ... ach jo
Jidlox
"0" sacharidů
10:00 5+1 vajicka, pangamin
11:30 - 12:45 trénink
13:00 mezi treningy jsem nestihal nic snist, takze protein v posilce 70%
13:40-15:00 plavani
16:00 - cca 180g kurete na vode
18:00 - cca 180g kurete na vode, pangamin, Calibrum
20:00 - 4 bilky
plus ted chlastam Coca-colu zero...
Trénink
na zacatek 15 minut běhu na pásu. Mazec
Zada
Shyby s velikou dopomoci sparinga 5,5,5,4
Stahovani kladky 80kg
MT
a takovy ty pritahy na zada, nevim jak se to jmenuje:)
bicak:
bicepsovy zdvihy ve stoje
bicepsovy zdvihy s kladkou
stroj na bicaky
bricho:
sem nestih, nemel jsem silu uz cekat, nez se sakra uvolni lavicka:) a tak .. zarazeno na zitra:)
Plavani:
hodnekrat v pare a otuzovani v ledovy vode:))
a
14 bazenu (50m)
plavani super - je to parada:-)
Naposledy upravil Martini dne út srpen 05, 2008 7:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 7:06 pm Předmět: |
|
|
no nezacinal bych hned nulou sacharidu, tu bych nechal zavodnikum
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 7:22 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | no nezacinal bych hned nulou sacharidu, tu bych nechal zavodnikum |
proč?
a jinak s tim břichem se ani náhodou na lavičku nevymluvíš kůže lína zkracovačky,V-ups,svíčky atd atd mužeš dělat i na zemi
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | yazi napsal: | | no nezacinal bych hned nulou sacharidu, tu bych nechal zavodnikum |
proč?
a jinak s tim břichem se ani náhodou na lavičku nevymluvíš kůže lína zkracovačky,V-ups,svíčky atd atd mužeš dělat i na zemi |
protoze chce shodit sadlo s co nejmensim rizikem ztraty svaloviny, takhle vystavi telo soku a to sahne po svalech
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 10:06 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Sloty napsal: | | yazi napsal: | | no nezacinal bych hned nulou sacharidu, tu bych nechal zavodnikum |
proč?
a jinak s tim břichem se ani náhodou na lavičku nevymluvíš kůže lína zkracovačky,V-ups,svíčky atd atd mužeš dělat i na zemi |
protoze chce shodit sadlo s co nejmensim rizikem ztraty svaloviny, takhle vystavi telo soku a to sahne po svalech |
:)
Naposledy upravil JPS dne út srpen 05, 2008 10:16 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|