Pujcka, s praci na dobu urcitou

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pujcka, s praci na dobu urcitou  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pujcka, s praci na dobu urcitou
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fexory

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 7:23 pm    Předmět: Pujcka, s praci na dobu urcitou Odpovědět s citátem

Zdarec, chtěl bych si poprvé v životě půjčit (nemám žádné zkušenosti a vůbec nevím jak to chodí) konkrétně 100 000 Kč, banky mě zaujali equa bank, city bank a air bank. Zajímalo by mě jestli mně někdo zapůjčí takovou částku za předpokladu ,že jsem zaměstnán na dobu určitou a zbývá mi 9 měsiců (poté budu na neurčito) měsiční přijem 16 000. Žádné jiné splátky ani dluhy nemám. Předem díky za odpovědi! ;-)

Ještě dodám ,že veškeré nutné výdaje za měsíc činí 7000Kč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 7:30 pm    Předmět: Re: Pujcka, s praci na dobu urcitou Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Zdarec, chtěl bych si poprvé v životě půjčit (nemám žádné zkušenosti a vůbec nevím jak to chodí) konkrétně 100 000 Kč, banky mě zaujali equa bank, city bank a air bank. Zajímalo by mě jestli mně někdo zapůjčí takovou částku za předpokladu ,že jsem zaměstnán na dobu určitou a zbývá mi 9 měsiců (poté budu na neurčito) měsiční přijem 16 000. Žádné jiné splátky ani dluhy nemám. Předem díky za odpovědi! ;-)

leda by jsi jim mesicne daval 11000
a nebo pokud mas ucet aspon 24mesicu (ale to bylo u ceske)
Fexory

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nn, účet mám u equa bank, ale asi to má každá banka trochu jinak takže nezbyde než si to obejít, v equa mi trvrdila ,že můžu splácet déle než mám pracovní poměr. Jen mě zajímalo jestli tu někdo nemá podobnou zkušenost s dobou určitou a úvěrem
ygg

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud máš čistý měsiční příjem 16 000, tak by to nemělo být nereálné, a ani v tom případě, že máš zatím smlouvu na dobu určitou.

Třeba u Air to vypadá na 4 roky takto ..... http://www.airbank.cz/cs/pujcka/proc-pujcku-u-nas/vypocet-nove-pujcky/

Jak to je u dalších bank si už najdeš určitě sám.

Ale ten dotaz je TADY zcela mimo, protože vždy záleží na podmínkách konkrétní banky. Takže prostě kontaktuj banku a oni ti přesně řeknou kolik/zda vůbec ti půjčí a za jakých podmínek.
Korny

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 7:48 pm    Předmět: Re: Pujcka, s praci na dobu urcitou Odpovědět s citátem

Fexory napsal:

Co já vím ze své vlastní praxe, půjčka při době určité by mohl, ale nemusel být problém, záleží asi na podmínkách té které banky nebo společnosti, ale co vím, tak spoustě lidí v souvislosti tady s tím vyjde vstříc zaměstnavatel a dá jim smlouvu na dobu neurčitou - potom už by to měla být pohoda.
ygg

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 7:57 pm    Předmět: Re: Pujcka, s praci na dobu urcitou Odpovědět s citátem

Korny napsal:

Co já vím ze své vlastní praxe, půjčka při době určité by mohl, ale nemusel být problém, záleží asi na podmínkách té které banky nebo společnosti, ale co vím, tak spoustě lidí v souvislosti tady s tím vyjde vstříc zaměstnavatel a dá jim smlouvu na dobu neurčitou - potom už by to měla být pohoda.

Ony ty banky hlavně vědí samy kua dobře jak rychle se dá propustit zaměstnanec se smlouvou na dobu neurčitou, protože samy to poslední roky dělají velmi často a velmi rády a vůbec se s tím neserou. Takže tohle povětšinou až tak řešit nebudou. Ne u takovéto výše úvěru a tím i vcelku bezproblémové výše splátky.
Spazik

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak pro zajímavost, na co potřebuješ tu půjčku? :-)
cipinek

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po ranveji se už rozjíždí nový letadlo, přece tam nemůže chybět...
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl bych se zeptat.
Vyzná se to někdo ve financích, dluhy, půjčky, exekuce,...
někdo kdo se v tom orientuje opravdu a nebo zažil exekuci...
Děkuji.

Rychle na stránku:

Přejdi na: