28 denní očistný program podle Antónie Mačingové

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 28 denní očistný program podle Antónie Mačingové  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> 28 denní očistný program podle Antónie Mačingové
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 7:21 pm    Předmět: 28 denní očistný program podle Antónie Mačingové Odpovědět s citátem

Když mi nedávno poslal známý pro pobavení tuhle dietu, jen jsem zakroutil hlavou. Dnes, když jsem potkal matku, ukázala mi onu knihu s tím, jak je to dobrý recept na hubnutí a že s tím začíná.
kód:
http://www.macingovadieta.eu/28-denni-kura.php

Už ze skladby toho jídelníčku je vidět, že tam nejsou žádné bílkoviny a energeticky bych to také považoval za nedostačující, i když se jedná o nesportující ženu 50+
Takže jaké jsou vaše názory? Má vůbec takováto detoxikační dieta smysl a nebo její výsledek bude spíše negativní? Vím, že tu je pár lidí kteří se dobře vyznají a dokáží to zhodnotit lépe než já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tezzy196

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ruce pryč od takovýhle "očistných" programů. Už jenom těch pár vět na začátku prozrazuje, že se jedná o blud. Jsou tak zmíněny jen pozitivní věci ale výčet těch negativních se asi někam ztratil.
RoPaK

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě jedna z nejlepších a nejnormálnějších "diet". Ať ji klidně zkusí a uvidí sama. Není na ní nic čeho by se musela obávat.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 9:35 pm    Předmět: Re: 28 denní očistný program podle Antónie Mačingové Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Když mi nedávno poslal známý pro pobavení tuhle dietu, jen jsem zakroutil hlavou. Dnes, když jsem potkal matku, ukázala mi onu knihu s tím, jak je to dobrý recept na hubnutí a že s tím začíná.
kód:
http://www.macingovadieta.eu/28-denni-kura.php

Už ze skladby toho jídelníčku je vidět, že tam nejsou žádné bílkoviny a energeticky bych to také považoval za nedostačující, i když se jedná o nesportující ženu 50+
Takže jaké jsou vaše názory? Má vůbec takováto detoxikační dieta smysl a nebo její výsledek bude spíše negativní? Vím, že tu je pár lidí kteří se dobře vyznají a dokáží to zhodnotit lépe než já.

Aneb jak se za 28 dní podvyživit a pak vše nabrat zpět (a možná i něco navíc).
PS: Ropaku, ať žije svoboda vyjadřování, že?
Luster

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zvlastni kombinace jidel, z rozinek se casem stavaji hrozinky, drama prichazi osmy den, kdy se meni na snidani jablko s hrozinkama za BIO jogurt! nelogickej vyber jidel, proc jeden den muzu snist vajicko a jinej den musim snist bezvajecny testoviny? casta konzumace orechu, suseny svestky, (h)rozinky, sojove nebo grahamove rohliky (oh jak zdrave!), atd., atd. - za me je to sranec
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 1:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jsou záruky, že to skutečně funguje?
Nejsou, ale po internetových diskusích se toto téma setkává s pozitivními ohlasy...

Asi autorka nechodí na ronnie.cz, zatím tu čtu spíš kritiku.

9. DEN
Snídaně: Kiwi + banán + ořechy + med + mletá skořice
Oběd: Brokolice na česneku se zázvorem + nizkotučný sýr
Večeře: Rychlá hrachová polévka

10. DEN
Snídaně: Mrkev + jablko + ořechy + med + rozinky
Oběd: Mrkvový perkelt + nízkotučný sýr
Večeře: Salát z červené řepy + vajíčko

Když vidím třeba příklad těchto dvou dnů, přijde mi tam hrozně málo bílkovin ale i složitých sacharidů?

Jinak autorka neuvádí gramáž, ta může být libovolná. To je asi její protiargument.
RoPaK

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prej podvyživit!! :-D

O bílkoviny se fakt neboj! Žádný Kwashiorkor fakt nehrozí.

Gramáže se neuvádí záměrně. Jí se vždy do pocitu sytosti s možností vložení určených svačin.
Luster

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

samozrejme zhubnout se na tom urcite da, stejne tak muze zhubnout tim, ze sni za den treba 1 tabulku cokolady a nic vic.. ale co me na tom vadi nejvic, ze si to hraje na nejakou detox dietu, pritom je tam dost problematickejch potravin, neni v tom zadnej system at si radsi da jednou v tejdnu pust o vode a udela mnohem lip a jestli chce komplet detox a ma hodne silnou vuli, tak treba GAPS dieta bude fungovat perfektne..
RoPaK

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
citace:
Jsou záruky, že to skutečně funguje?
Nejsou, ale po internetových diskusích se toto téma setkává s pozitivními ohlasy...

9. DEN
Snídaně: Kiwi + banán + ořechy + med + mletá skořice
Oběd: Brokolice na česneku se zázvorem + nizkotučný sýr
Večeře: Rychlá hrachová polévka

10. DEN
Snídaně: Mrkev + jablko + ořechy + med + rozinky
Oběd: Mrkvový perkelt + nízkotučný sýr
Večeře: Salát z červené řepy + vajíčko

Když vidím třeba příklad těchto dvou dnů, přijde mi tam hrozně málo bílkovin ale i složitých sacharidů?

Jinak autorka neuvádí gramáž, ta může být libovolná. To je asi její protiargument.

Myslím, že zde na fóru nenajdeme jedince který by si tuto 28 denní kůru dal, takže těžko to tady bude někdo vyzdvihovat.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:

Ale chodí, pozdrav Ropaka.
Jak se tomuto může říkat detox? Chápu, že si někdo libuje v tom, že si dá jednou měsíčně ovocno-zeleninové šťávy a pročistí se, ale jíst 28 dní podle tohoto jídelníčku, který doopravdy nemá s detoxem nic společného? Možná krátkodobá zeštíhlovací kůra tukových buněk, ale ty se opět po zavedení běžného režimu nafouknou do původních rozměrů.
Ořechy v detoxikační kůře... oukej. :))

Detoxikuje se hlavně pohybem! Jestli si tuhle dietu veme do hlavy 50letá žena se sedavým stylem života, tak to potěš koště...
Mick994

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jí do pocitu sytosti? ... To jako mám v jeden den na oběd sníst talíř brokolice abych se další den těšil na talíř mrkve, ... to se musí předepisovat snad nějaké těžké prohřešky ne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 28 denní očistný program podle Antónie Mačingové
Rychle na stránku:

Přejdi na: