Trénink - veslařský trenažér,posilování s vlastní váhou ráno

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink - veslařský trenažér,posilování s vlastní váhou ráno  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink - veslařský trenažér,posilování s vlastní váhou ráno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tatranec

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 11:45 am    Předmět: Trénink - veslařský trenažér,posilování s vlastní váhou ráno Odpovědět s citátem

Zdravím,

prosím Vás, měl bych dotaz. Jel jsem již hodně objemových tréninků od medvěda až po Corteho, které mi přidaly opravdu kila se svaly nahoru. Dal jsem si pauzu chvíli a dost jsem přibral na břichu. Potřebuji trochu vyrýsovat a dočetl jsem se o veslařském trenažéru, a že taky prý pomáhá redukovat tuky posilování po ránu. Do toho bych samozřejmě chodil pravidelně do posilovny. Má otázka tedy zní - jestli s tím má někdo zkušenosti, jak se to dá nejlépe zkombinovat v týdnu nebo je toho moc? Zahrnu do toho i L-Carnitin.

Děkuji mnohokrát za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Carnitin má s pálením tuků pramálo společného. Pomůže ti se srdíčkem a tak, ale tady jeho funkce končí.
tatranec

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Carnitin má s pálením tuků pramálo společného. Pomůže ti se srdíčkem a tak, ale tady jeho funkce končí.

Všude čtu, jak pomáhá s odbouráváním tuků a hodí se k trenažéru. A doporučil bys mi nějaký suplement k takové kombinaci, prosím?

Díky
Moocha

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší suplement je kvalitní strava, nic jiného nepotřebuješ. A co se legálních spalovačů týče, prostě nefungujou. Možná s perfektní stravou jsou fajn jako třešnička na dortu. Ale samy o sobě z tebe tuky nestáhnou.
tatranec

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Nejlepší suplement je kvalitní strava, nic jiného nepotřebuješ. A co se legálních spalovačů týče, prostě nefungujou. Možná s perfektní stravou jsou fajn jako třešnička na dortu. Ale samy o sobě z tebe tuky nestáhnou.

Dobře, díky za odpověď. A jinak k té kombinaci bys mi dokázal nějak poradit? Díky
Moocha

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě proti kardiu nic nemám. A v posilovně bych zařadil silový trénink. Poladit stravu a ono to půjde :)

PS: Zkus střídat intenzitu na trenažeru. Intervaly/sprinty/dlouhé vzdálenosti v mírním tempu.
tatranec

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Určitě proti kardiu nic nemám. A v posilovně bych zařadil silový trénink. Poladit stravu a ono to půjde :)

Super, díky mnohokrát za odpověď.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trénink - veslařský trenažér,posilování s vlastní váhou ráno
Rychle na stránku:

Přejdi na: