|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gobione
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:45 pm Předmět: Korte 2. část( silová) |
|
|
zajímá mě, zda jste cvičili doplňky, popřípadě jestli jste přidali cviky nebo intenzitu na ty 2 cviky, které bych měl cvičit pouze se 60%, což mi přijde dost lehké. díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:47 pm Předmět: Re: Korte 2. část( silová) |
|
|
| Gobione napsal: | | zajímá mě, zda jste cvičili doplňky, popřípadě jestli jste přidali cviky nebo intenzitu na ty 2 cviky, které bych měl cvičit pouze se 60%, což mi přijde dost lehké. díky |
ne, pokracoval jsem stejne jako v prvni ctyrce, jenom vzdycky ten jeden cvik byl intenzivni a ty dva zustavaly na vyssim objemu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gobione
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 3:45 pm Předmět: |
|
|
takže jestli dobře rozumim, tak jsi jel 80%, 60%, 60% a další týden 85,62,62...a bez doplňků
|
|
| nahoru |
|
 |
DXRoman

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 4:08 pm Předmět: |
|
|
originalně se přidává jen u hlavních každý týden 80-85-90-95 a ty zbylé 2 cviky jsou stále na 60% celé 4 týdny
osobně jsem mrtvolu nechal na 60% dřep sem si dal na 65%
u benche z vlastní zkušenoství vím, že největší progrem mám s rostoucí vahou, takže tam jsem jeden z lehčích dnů v týdnu (kdy má být váha stále 60%) každou sérii přidával 5-10kg. teď jedu poslední týden a síla jde nahoru.
doplňky jedu na střídačku 1 - z.ramena,lýtka,břicho 2 - biceps,triceps,břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Gobione napsal: | | takže jestli dobře rozumim, tak jsi jel 80%, 60%, 60% a další týden 85,62,62...a bez doplňků |
ne, po tom prvnim bloku jsme byl cca na 70%
takze to bylo 80+70+70 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|