| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slamak
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 4:47 pm Předmět: stimulant |
|
|
Zdravim.
Aký predtréningový stimulant by sme by odporúčili? Najskôr niečo na štýl stimulus/napalm len by to chcelo niečo lacnejšie. :)
Diky moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
balbi

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 4:53 pm Předmět: |
|
|
Postačí i kafe, není důvod zbytečně utrácet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Postačí i kafe, není důvod zbytečně utrácet. |
To je mi jasne, bez kafe do posilky nejdem :))
-Ale občas by to chcelo poriadne nabudiť, hlavne keď človek sedi celé dni pri knižkách :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 5:04 pm Předmět: |
|
|
Mně sem někdo donesl na ozkoušení nějaký nový tekutý kofein, dal jsem si před cca hodinou dvěma cca 200 mg a lezu tady po stropě:). Je to i tím, že jsem na něj nezvyklý. Ale šlape výborně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Mně sem někdo donesl na ozkoušení nějaký nový tekutý kofein, dal jsem si před cca hodinou dvěma cca 200 mg a lezu tady po stropě:). Je to i tím, že jsem na něj nezvyklý. Ale šlape výborně. |
Máš link? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Mně sem někdo donesl na ozkoušení nějaký nový tekutý kofein, dal jsem si před cca hodinou dvěma cca 200 mg a lezu tady po stropě:). Je to i tím, že jsem na něj nezvyklý. Ale šlape výborně. |
Je to produkt čistě na bázi kofeinu, nebo jsou tam i jiné látky ?
Jinak pokud bude opět nějaké testovaní produktů, tak se hlásím předběžně jako "pokusný králík"
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 5:13 pm Předmět: |
|
|
Mal som možnosť vyskúšať stimulus od best nutrition a musim povedať že spokojnosť. Učinkovalo to namne výborne. Len dať necelé 2eurá za jednú dávku neni premňa. Chcel by som niečo cenovo výhodnejšie. Nevieš o niečom Ronnie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 5:14 pm Předmět: |
|
|
To leda, že byste se stavili, je to v litrové lahvi a zkoušíme to jen tady na sobě a na návštěvách. Je to jen kofein + nutné věci, aby se to dalo pít a nekazilo se to. Bez cukru. Rozhodne-li se to výrobce vyrábět, určitě vzorky na vyzkoušení zajistím.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem toho litr, to je 8000 mg kofeinu, to člověka nastartuje:).
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Měl jsem toho litr, to je 8000 mg kofeinu, to člověka nastartuje:). |
smrtelna davka pro cloveka je pry 15 000mg
ja zkousel 400mg v tabletach a kamarad dokonce 600mg a ...sloto... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Ronnie napsal: | | Měl jsem toho litr, to je 8000 mg kofeinu, to člověka nastartuje:). |
smrtelna davka pro cloveka je pry 15 000mg
ja zkousel 400mg v tabletach a kamarad dokonce 600mg a ...sloto... |
Jo taky jsem několikrát suploval 600 mg ... bylo to "celkem" v pohodě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |