|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
burnthemall
|
Zaslal: po únor 03, 2014 6:08 pm Předmět: Vločky |
|
|
Čau, jíte někdo klasické ovesné vločky na syrovo, jen zalité třeba teplou vodou (nevařené)? Nestíhám to ráno vařit, tak mě napadlo, že bych to žral jak králík - syrové vločky, voda a dávka proteinu (stejně ho piju po nich, tak bych to smíchal).. ještě mě napadlo místo té vody mlíko, ale prý je né-moc dobré míchat protein a všeobecně suplementy s mlékem.
Díky za zkušenosti, rady i připomínky. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po únor 03, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Večer zaleju vločky vodou, ráno scedím vodu a jím, pohoda |
Ty vlocky delam podobne, jen je kupuji drcene, vysledna kase je pak jemnejsi. Na noc zaleji vodou a rano do toho navic jeste nastrouham cele jablko a pridam orechy, dve lzice medu, plus trochu smetany. Dopoledni svacina par excellence. Protein tam posilam po probuzeni na lacno
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: po únor 03, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
To jako je máte třeba 8 hodin naložené ve vodě a pak to slijete? To musí být jak zapomenutý čokapik. :D Na syrovo jste nezkoušel nikdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po únor 03, 2014 6:37 pm Předmět: |
|
|
| burnthemall napsal: | | To jako je máte třeba 8 hodin naložené ve vodě a pak to slijete? To musí být jak zapomenutý čokapik. :D Na syrovo jste nezkoušel nikdo? |
Jo, večer to zaleješ vodou (já dávám studenou, nemusíš ani horkou), ráno z toho jen vyleju přebytečnou vodu a jím, je to akorát změklé, žádná "žblemta"
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 03, 2014 6:47 pm Předmět: |
|
|
Vlocky jsou jedna z nejlepsich a nejuniverzalnejsich potravin, ktere jdou upravit snadne a rychle na milion zpusobu. Nedivim se, ze tu s nad nima nekdo davi, kdyz je ji rovnou ze sacku (ale i to se da a dokonce ani ne s odporem) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 03, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
A to jíte rovnou studené nebo to hodíte ještě na chvilku ráno do mikro? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po únor 03, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
Já ohřeju mlíko a tim to zaleju (+ protein nebo trochu granka na dochucení). Zkoušel jsem i s vodou, ale to bylo takový... moc vodový.
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: po únor 03, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Já ohřeju mlíko a tim to zaleju (+ protein nebo trochu granka na dochucení). Zkoušel jsem i s vodou, ale to bylo takový... moc vodový. |
Jde o to, že voda je lepší s proteinem (i když je to s vločkama dohromady) narozdíl od mlíka, aby se rychleji protein vstřebal, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po únor 03, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
To já ráno neřešim. Chci si po probuzení pochutnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po únor 03, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
35g proteinu.. (vanilka , maxx) ) a asi 4-6dcl mléka.. a vločky.. v lídlu klasické ovesné.. zamícham protřepu a přes noc uzrát.. ráno s toho je kašička.. a musím říct... Nejlepší co jsem kdy jedl.. vanilka je tam cítí pěkně.. nicpreslazeneho vše akorát... _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: po únor 03, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
A odstát to necháváte v ledničce?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|