|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
flew

|
Zaslal: po únor 03, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
jak kdy.. ale většinou to nechám na parapetu v pokojové teplotě a vše ok _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bazycek
|
Zaslal: út únor 04, 2014 4:06 am Předmět: |
|
|
Tak to jsem asi jediny co kdyz vstane da vodu vlocky ze sacku protein a zeru :-D nevarim a nenechavam pres noc.
|
|
| nahoru |
|
 |
auiK
|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:51 am Předmět: vločky |
|
|
S vločkama jsem taky míval docela problém, protože ráno nemívám moc času. Tak to teď kromě víkendů řeším tak, že cca 100g rozemelu v mixéru na mouku, přidám odměrku proteinu, 400ml vody a beru si to v shakeru s sebou do školy, kde to ráno po cestě vypiju.
|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:55 am Předmět: Re: vločky |
|
|
| auiK napsal: | | S vločkama jsem taky míval docela problém, protože ráno nemívám moc času. Tak to teď kromě víkendů řeším tak, že cca 100g rozemelu v mixéru na mouku, přidám odměrku proteinu, 400ml vody a beru si to v shakeru s sebou do školy, kde to ráno po cestě vypiju. | Dělám to skoro stejně ale nejdřív si vločky namočím pak tam nasypu proteina přidám ještě banán a pak rozmixuju, zkus to ten bánán tomu dává dobrou chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:57 am Předmět: |
|
|
Já dávám vločky, mléko, kokos, protein, hydrolyzovaný kolagen a arašídové máslo ... rozmixuju a vypiju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qubevm
|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:59 am Předmět: |
|
|
Taky nenechávám nic přes noc, nasypu vločky do misky, přidám jednu až dvě odměrky protejnu, zaliju vodou rozmíchám. Nechám to pár minut odstát aby vločky pěkně změkly a je hotovo, snídaně hotová během pár okamžiků
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
Já když jsem je dříve jedl ve velkém ve škole, tak jsem z toho byl pak nafouklej, teď je dávám po ránu na chvilku do mikro a do školy nosím kuře a rejžu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:33 am Předmět: |
|
|
Pro mě nejlepší kombinace je hodit 100g vloček, 400ml mléka, banán, lžíce araš. másla a lžíce kakaa do mixéru a přes noc to nechat v lednici, ráno jen ohřát přidat med a jíst. K tomu dvě vejce na tvrdo a jsem spokojenej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út únor 04, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út únor 04, 2014 3:46 pm Předmět: |
|
|
Tohle bude nekonečné téma, protože vločky jsou a budou bych řekl populární, dokud vědci nevytvoří něco nového ... jako Ovesnou Oves verze 2.0 _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: út únor 04, 2014 4:13 pm Předmět: |
|
|
zacal sem stridat ovesne s pohankovyma - luxx ovesne uz moc nezeru :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út únor 04, 2014 4:40 pm Předmět: |
|
|
vločky,mleko,banan,skorice,uz to zeru každý den rano 2 roky a pohoda _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|