Za jak dlouho spadnou svaly ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Za jak dlouho spadnou svaly ?  Úvodní stránka -> Trénink -> Za jak dlouho spadnou svaly ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BlackDragon

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2014 11:10 pm    Předmět: Za jak dlouho spadnou svaly ? Odpovědět s citátem

Zdarec, čeká mě operace, která mi zavře dveře do fitka min na 2 měsíce. Máte někdo zkušenosti s něčím podobným, kdy vám po nějaký době spadla hmota ? .. Vůbec netušim po jaký době začnou svaly chabnout a zmenšovat se ... nějak výrazně

díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud už cvičíš dýl, tak neměj strach, pokud budš po operaci , tak se asi nikde promenádovat nebudeš ne .
Nestarej se oto jak ti spadnou , hlavně abys nenasadil nějakou podvýživu, to by ti pak spadly. Řek bych že když se pak vrátíš do cvičení tak to bude hned zpátky když už cvičíš dýl, já takhle ležel se zlomeným kotníkem kolem půl roku a ve formě jsem byl za necele tři týdny.
Humanic145

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dřív chodil přez prázdniny po brigádách a do fitka ty 2 měsíce vůbec nezašel a vím, že jsem vždy šel dolu okolo 10kg a to jsem dělal celkem i náročnou práci (pravda,strava tenkrát byla mizerná), ale během těch 2-3týdnů to zas bylo zpět. Takže určitě spadneš ale rychle se to vratí, takže neměj strach.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10kg za 2-3 tydny zpatky?
Humanic145

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

víceméně ano, měl jsem to tak pravidelně.
Ondra.kr

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před měsícem a půl jsem začal po pulroční pauze cvičit. V tý půlroční pauze jsem třeba celej výkend skoro nejedl a jen jsem chlastal v hospodě. A tak to bylo pořád. Nakonec jsem se na to vys*al a jsem jeste lepší než předtím.. ( ne že by to předtím byla nějaká sláva ale překvapilo mě to) :)
DXRoman

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 7:56 pm    Předmět: Re: Za jak dlouho spadnou svaly ? Odpovědět s citátem

BlackDragon napsal:
Zdarec, čeká mě operace, která mi zavře dveře do fitka min na 2 měsíce. Máte někdo zkušenosti s něčím podobným, kdy vám po nějaký době spadla hmota ? .. Vůbec netušim po jaký době začnou svaly chabnout a zmenšovat se ... nějak výrazně

díky

- po operaci břišní kýly , jsem necvičil 2-3 měsíce a spíše jsem jen mírně zhubnul, pak jsem začal lehce cvičit a po 2 měsících cvíčení to bylo zpátky a už jsem jel na plno :)

- po operaci kolene to bylo horší v tom, že jsem od zranění čekal měsíc na operaci a po ní byly nějaké komplikace celkově jsem tedy na nohu vůbec nechodil přez 9 týdnů ( měl jsem berle ) a to mi noha opadla uplně totálně. nedokázal jsem kvadrák ani "zatnout".

Záleží na co jdeš no, hlavní je neztrácet hlavu, protože svalová paměť funguje dobře :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já byl na operaci začátkem prosince. Necvičil jsem měsíc a nabral jsem 10 kg.
MikTek

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za prvé jako vždy a všude platí : Jak jíš, tak se tělo chová...když nebudeš jít, budeš hubnout, když se budeš přežírat a budeš mít přebytek sachrů, nebo hůř se vykašleš na dietu a jídelníček tak spíš nabereš...

V nemocnici ti dietu určí lékař, ale pokud nemáš diabetes, nebo to není velký výkon, který rozhodí metabolismus, dá se domluvit rozumně na čísle diety (pro případ, že budeš hospitalizován déle)

A pro potěšení na závěr ... vygoogluj si co to znamená pojem "Svalová pamět" :)
drlift_

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jses mladej, nema vubec cenu nejakej svalovej upadek resit. Za par tydnu jses v pohode na svejch.

Rychle na stránku:

Přejdi na: