Zaslal: st únor 05, 2014 11:50 am Předmět: Jaký zvolit typ cardia?
Dobrý den,
lze nahradit skákaním přes švihadlo kolo? V netréninkových dnech musí mít taky výdej a nechce se mi jen kvůli kola chodit do posilovny...a cyklo trenažer domu si kupovat nechci
osobně jsem daval jednu dobu vyhradně švihadlo jako kardio a (ja sem teda těžkej) ale prostě sem měl děsně odpaleny lytka neustale :D to bych viděl jako minus...takže asi fakt střidat s něčim jinak je to dost efektivni...možeš do toho zařadit ještě třeba nějakej dřepovací program na doma abys ty nohy aktivoval ještě vic...
Ale tak je ocelové lanko, no uvidíš, jako já osobně bych před koupi aspoň zkusil.
_________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru