Trenink bricha - dotaz

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trenink bricha - dotaz  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Trenink bricha - dotaz
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Daspy

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 6:07 pm    Předmět: Trenink bricha - dotaz Odpovědět s citátem

Ahoj hosi...
mam otazku na vas zkusenejsi :)) cvicim 4 mesice a chtel bych poradit s treninkem bricha...
-------------
cvicim ho 4x tydne ( kazdy den v posilovne na konci ) a vzdy ho cvicim stejne :

4 serie 15 opakovani na sikme lavici hlavou dolu skracovacky
4x15 zvedani natazenych nohou nahoru na bradlech

bohuzel mi tento trenink pripadne malo (nebo se pletu a staci to takto?) a proto bych se chtel zeptat na nejake kvalitni cviky na bricho , popripade poradit s opakovanim a seriema a jak to cvicit..
-------------
predpokladam ze to co jsem cvicil doposud bylo asi malo :)) diky za odpovedi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 6:30 pm    Předmět: Re: Trenink bricha - dotaz Odpovědět s citátem

Daspy napsal:
Ahoj hosi...
mam otazku na vas zkusenejsi :)) cvicim 4 mesice a chtel bych poradit s treninkem bricha...
-------------

bohuzel mi tento trenink pripadne malo (nebo se pletu a staci to takto?) a proto bych se chtel zeptat na nejake kvalitni cviky na bricho , popripade poradit s opakovanim a seriema a jak to cvicit..
-------------

Obecně platí pár věcí
1) Většina lidí cvičících na šikmé lavici to tahá vším možným, takže je lepší to vynechat
2) Většina lidí cvičí břicho blbě a po netu ti nikdo moc nevysvětlí techniku

Co se zvedání nohou na bradlech týče, tam si musíš ohlídat aby jsi nešel švihem. Nejlepší je mít dole nějakou zarážku, takže se dole zarazíš a půjdeš zase z nulové pozice. Kontrolovaně, ne švihem.
Co se cviků na břicho týče, je jich plný net. Hledej šmudlo
Daspy

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 6:32 pm    Předmět: Re: Trenink bricha - dotaz Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Daspy napsal:
Ahoj hosi...
-------------

-------------

Obecně platí pár věcí
1) Většina lidí cvičících na šikmé lavici to tahá vším možným, takže je lepší to vynechat
2) Většina lidí cvičí břicho blbě a po netu ti nikdo moc nevysvětlí techniku

Co se zvedání nohou na bradlech týče, tam si musíš ohlídat aby jsi nešel švihem. Nejlepší je mít dole nějakou zarážku, takže se dole zarazíš a půjdeš zase z nulové pozice. Kontrolovaně, ne švihem.
Co se cviků na břicho týče, je jich plný net. Hledej šmudlo

Me este zajima, jak moc mam bricho cvicit? Tim myslim, jestli staci takto jak jsem napsal 4x15 dva cviky? Nebo tomu venovat delsi cas a vic cviku, vic opakovani nebo serii_?
Mablung

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 10:23 pm    Předmět: Re: Trenink bricha - dotaz Odpovědět s citátem

Daspy napsal:

Me este zajima, jak moc mam bricho cvicit? Tim myslim, jestli staci takto jak jsem napsal 4x15 dva cviky? Nebo tomu venovat delsi cas a vic cviku, vic opakovani nebo serii_?

Břicho není potřeba cvičit více jak ostatní partie. Spíše bych ti doporučil dát jeden cvik na přímý bříšní, druhý na šikmé. Co jsem z tvého popisu pochopil, na šikmé tam nic nemáš.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Téžký mrtvoly, čelní/goblet/zercher dřepy, přítahy, tlaky jednoruč, suitcase mrtvola, farmářská chůze, kettlebell snatch, jednoruč klik - to všechno jsou libový cviky na břicho.

4×15 na šikmý lavici? Mno...

Rychle na stránku:

Přejdi na: