Spodní záda

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spodní záda  Úvodní stránka -> Trénink -> Spodní záda
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nickdick

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 5:33 pm    Předmět: Spodní záda Odpovědět s citátem

zdravím,
mám problém se spodkem zad. Najednou jakoby nechtěli zregenerovat. Už je to asi týden. Před dvěmi dny jsem jel dřep a musel jsem si dát o hodně méně na činku. Věděl jsem, že nohy by to zvedly, ale záda byly KO. Dnes jsem měl záda a chtěl jsem si dát mrtvý tah, ale pokaždé když jsem si dal trochu větší váhu ( tak 65% maximálky) tak jsem to ani neodlepil od země přes tu píchavou bolest ve spodku. Nakonec jsem místo mrtvoly jel dotahy a to bylo relativně v pohodě............. setkal jste se stímto někdo už? spraví se to samo? Mám strach protože tyden je uz docela dlouho. Technicky to zvedam pomerne dobre. Rovna zada se snazim mit i u maximalek. díky moc za kazdou radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kaplii

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
zásadní je asi jaký jedeš trénink?
Jinak se mi to stávalo, když jsem neuměl techniku základních cviků.
eraZ

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stretol sa s tým už hádam aj každý Možno nie úplne presne až v takomto zmysle ale s preťaženými spodnými zádami sa stretol asi každý. Riešenie na to je v tvojom prípade asi iba také, že dať si čas na regeneráciu nech si spodný chrbát oddýchne (ak to je naozaj len preťažením) a potom začať znovu ale poskladať si ten tréning tak aby si spodný chrbát nepreťažoval a ten sa potom stíhal regenerovať. Alebo na chvílu zaviesť taký tréning, pri ktorom spodný chrbát nebudeš moc zaťažovať a ono sa to dá doporiadku. Každopádne mne sa to stáva pravideľne na koľko tréning vždy staviam na drepoch, mŕtvych ťahoch príťahoch velkej činky, tlaky na ramená v stoji a všetky cviky ktoré dosť zaťažujú stred tela a spodný chrbát celkovo takže väčšinou vždy po 4 až 5 týždňoch cítím, že spodný chrbát už nestíha Kľúčom je asi iba poskladať ten tréning tak aby mal spodný chrbát dosť času na oddych

Rychle na stránku:

Přejdi na: