Karlovy Vary- zkušený závodník

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Karlovy Vary- zkušený závodník  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Karlovy Vary- zkušený závodník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Von_dutch

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 11:28 am    Předmět: Karlovy Vary- zkušený závodník Odpovědět s citátem

Dobrý den,

píšu zde ohledně toho, pokud někdo neví, nezná, nebo dokonce je, aktivní závodník v kulturistice, nebo má už něco odzávoděno a má více zkušeností. Potřeboval bych někoho z tohoto kraje, kdo by byl ochotný mi pomoct, poradit a s kým bych mohl konzultovat svou přípravu na letošní jaro, jelikož je to teprve můj druhý soutěžní rok, tak hledám někoho, kdo by mi pomohl. ( západní čechy. ) Pokud se někdo najde, nebo budete někoho znát z Vašeho okolí, sem s ním prosím. předem díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice mi po tom nic neni, ale mas v planu mu jeho pripadnou pomoc zaplatit? Ono to totiz asi neni zadna hitparada nekoho jen tak pripravovat za "dekuji"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirus

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 2:40 pm    Předmět: Re: Karlovy Vary- zkušený závodník Odpovědět s citátem

Von_dutch napsal:
Dobrý den,

píšu zde ohledně toho, pokud někdo neví, nezná, nebo dokonce je, aktivní závodník v kulturistice, nebo má už něco odzávoděno a má více zkušeností. Potřeboval bych někoho z tohoto kraje, kdo by byl ochotný mi pomoct, poradit a s kým bych mohl konzultovat svou přípravu na letošní jaro, jelikož je to teprve můj druhý soutěžní rok, tak hledám někoho, kdo by mi pomohl. ( západní čechy. ) Pokud se někdo najde, nebo budete někoho znát z Vašeho okolí, sem s ním prosím. předem díky.

Nejlepším zkušeným ,,bývalým závodníkem,, ve Varech je Petr Weinlich. Není lepšího, na 1000% vím. Má tam i svoje fitko (velký a krásný).

Rychle na stránku:

Přejdi na: