|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Edu
|
Zaslal: po březen 31, 2014 1:08 pm Předmět: Rady do začátku |
|
|
Zdravím je mi 19, vážím 79 a měřím 181 cm. Byl jsem dlouho v nemocnici kde jsem přibral pár kil určitě bych chtěl do léta zhubnout a zpevniti si postavu. Poslední 14 dní se na sobě snažím pracovat a chtěl bych se zeptat jeslti dělám něco špatně.
Můj jídelníček vypadá asi takhle.
Snídaně 2 vajíčka nebo nebo hrst vloček + půlka bílého jogurtu
První svačina většinou kus ovoce nebo zeleniny (jablko, okurku, mrkve, rajče) nebo třeba plátek celozrnného toustového chleba + sýr
Oběd ten si nepřipravuji sám neumím moc vařit většinou je to ale plátek masa (kuřecí, hovězí, vepřové nebo treska) + příloha rýže nebo brambory (těstoviny nejím)+ si nakrájím salátovou okurku
Druhý svačina druhá svačina vždycky vypadá podobně jako ta první
Večeře Zde si dám většinou vajíčka nebo toustový chléb s tvarohovou pomazánkou (tvaroh + česnek) nebo třeba toust (šunka + rajče) + mléko nebo zelený čaj se zázvorem
TOTO JE MŮJ JÍDELNÍČEK, KTERÝ DODRŽUJI POSLEDNÍCH 14 DNÍ (poruším většinou jen v sobotu, když je na oběd něco jiného než přes týden, dnes jsem měl vepřové žebírka)
+celý den dodržuji pitný režim (co hodinu a půl vypiji 0,3 čisté vody)
Můj pohyb (cvičím jenom doma do posilky se mi moc nechce + mám hodně volného času byl jsem dlouho v nemocnici a v současné době čekám na zahájení dalšího školního roku na VŠ, jsme zdráv)
Chodím ráno na bazén (kolem 7:00 nemám v tom pravidelnost, ale 2x týdně na 30 min to bude)
Doma se snažím posilovat s vlastní váhou (takže dřepy, kliky sedlehy, švihadlo )
Většinou jedu v série 20x sedleh, 20 dřep, 10 kliku 5x (akorát mám problém s kliky opravu mi hodně zeslábly ruce a kliku dám jenom pár (nesplním 5x 10 ale třeba 2x 10)
Večer chodím běhat buď mám před baráke kopec cca 70m snažím se ho vždy sprintem vyběhnou a zkouším to třeba 6x (u konce už to není sprint :D) nebo zkouším 20s sprint a 10 normální běh (na mobilu mám aplikaci na časy) a takhle pár minut
Ve čtvrtek chodím hrávat basketbal, kdysi jsem hrál závodně ale k tomu se asi už nedostanu ( ve čtvrtek nedělám nic jiného jenom tento trénink)
Uvažuji o koupi jednoruček myslíte že se to vyplatí ?
Závěrem snažím se každý den něco dělat (min. bazén). Můj cíl je si do prázdnin aspoň trochu zpevnit postavu a zhubnout (nemusí to být poznat na váze stačí když budu mít dobrý pocit, nejradši bych zhubl přes břicho a prsa ) a po prázdninách pokračovat. Za posledních 14 dní jsem shodil asi 1,5 kg což není špatné. Chtěl bych se zeptat co dělám špatně a na čem zapracovat aby to mělo třeba lepší proggres a třeba tipy další cviky na posílení .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
Zaslal: po březen 31, 2014 1:48 pm Předmět: Re: Rady do začátku |
|
|
| Edu napsal: | Zdravím je mi 19, vážím 79 a měřím 181 cm. Byl jsem dlouho v nemocnici kde jsem přibral pár kil určitě bych chtěl do léta zhubnout a zpevniti si postavu. Poslední 14 dní se na sobě snažím pracovat a chtěl bych se zeptat jeslti dělám něco špatně.
Můj jídelníček vypadá asi takhle.
Snídaně 2 vajíčka nebo nebo hrst vloček + půlka bílého jogurtu
První svačina většinou kus ovoce nebo zeleniny (jablko, okurku, mrkve, rajče) nebo třeba plátek celozrnného toustového chleba + sýr
Oběd ten si nepřipravuji sám neumím moc vařit většinou je to ale plátek masa (kuřecí, hovězí, vepřové nebo treska) + příloha rýže nebo brambory (těstoviny nejím)+ si nakrájím salátovou okurku
Druhý svačina druhá svačina vždycky vypadá podobně jako ta první
Večeře Zde si dám většinou vajíčka nebo toustový chléb s tvarohovou pomazánkou (tvaroh + česnek) nebo třeba toust (šunka + rajče) + mléko nebo zelený čaj se zázvorem
TOTO JE MŮJ JÍDELNÍČEK, KTERÝ DODRŽUJI POSLEDNÍCH 14 DNÍ (poruším většinou jen v sobotu, když je na oběd něco jiného než přes týden, dnes jsem měl vepřové žebírka)
+celý den dodržuji pitný režim (co hodinu a půl vypiji 0,3 čisté vody)
Můj pohyb (cvičím jenom doma do posilky se mi moc nechce + mám hodně volného času byl jsem dlouho v nemocnici a v současné době čekám na zahájení dalšího školního roku na VŠ, jsme zdráv)
Chodím ráno na bazén (kolem 7:00 nemám v tom pravidelnost, ale 2x týdně na 30 min to bude)
Doma se snažím posilovat s vlastní váhou (takže dřepy, kliky sedlehy, švihadlo )
Většinou jedu v série 20x sedleh, 20 dřep, 10 kliku 5x (akorát mám problém s kliky opravu mi hodně zeslábly ruce a kliku dám jenom pár (nesplním 5x 10 ale třeba 2x 10)
Večer chodím běhat buď mám před baráke kopec cca 70m snažím se ho vždy sprintem vyběhnou a zkouším to třeba 6x (u konce už to není sprint :D) nebo zkouším 20s sprint a 10 normální běh (na mobilu mám aplikaci na časy) a takhle pár minut
Ve čtvrtek chodím hrávat basketbal, kdysi jsem hrál závodně ale k tomu se asi už nedostanu ( ve čtvrtek nedělám nic jiného jenom tento trénink)
Uvažuji o koupi jednoruček myslíte že se to vyplatí ?
Závěrem snažím se každý den něco dělat (min. bazén). Můj cíl je si do prázdnin aspoň trochu zpevnit postavu a zhubnout (nemusí to být poznat na váze stačí když budu mít dobrý pocit, nejradši bych zhubl přes břicho a prsa ) a po prázdninách pokračovat. Za posledních 14 dní jsem shodil asi 1,5 kg což není špatné. Chtěl bych se zeptat co dělám špatně a na čem zapracovat aby to mělo třeba lepší proggres a třeba tipy další cviky na posílení . |
Co se týče stravy tak bych doporučil publikaci - Jídlo na prvním místě od nakladatelství Melvil.
Tam najdeš vše potřebné.
To cvičení co teď jedeš tě moc daleko nedostane ,zaplať si pár lekcí s trenérem a nechej si poradit ,ušetříš tím mnoho času. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|