Zdravim
Jelikoz jsem se v Irsku pekne zabydlel, tak je na case zase se sebou neco delat, tak me napadlo, ze si zalozim osobni log at me to jeste k tomu cviceni trochu vic motivuje :)
Nasel jsem si tady paradni Crossfit gym pod vedenim perfektniho trenera, takze doufam ze mi pomuze ze sebe vydat to nejlepsi.
Nerozhodl jsem se pro Crossfit z duvodu ze je to v mode, ale kvuli tomu ze celkova myslenka tohoto stylu cviceni se mi strasne zalibila a uz po prvnich par trenikach jsem poznal, ze teprve ted chapu vyraz "poradne makat" a to zatim cvicim hodne na techniku, takze jenom s tyci a vlastni vaha.
Lidi jsou tam vsichni super, takze se tesim na kazdy dalsi trenink a uvidime jak se budu zlepsovat. V pristich dnech sem hodim foto, abych mel s cim za cas porovnavat.
Po zahrati nasledovaly nacviky techniky na push press, front/back squat, clean atd. vse pouze s tyci.
workout:
AMRAP 10 minutes
10 shoulder press
10 DU
10 box jumps
10 ring rows
10 wall balls 7kg
4 rounds completed.
Tohle byl muj druhy trenink crossfitu. Byl to opravdu zahul, protoze jsem nikdy necvicil takovy typ treninku, kdy jedete 10 minut naplno. Muzu rict, ze jsem opravdu maknul a udelal 4 kola. Pro zacatek uplne super a jsem nadseny, ze aspon nejakou tu kondici jeste mam
Dneska to nebylo tak narocne, ale hlavne jsem sel na techniku u deadliftu a cleanu, ale i tak jsem se krasne zapotil a zitra se chystam zase. Dnes tam byla i slecna, ktera je narodni sampionka ve vzpirani.. (nadherna slecna)
takovej cf gym... to tu nemam pobliz bych musel hodinu dojizdet
ps ta cena.. 80 liber mesicne to je nic, tu v londyne ve vsech boxech okolo 130+
Kubaz tak ja to mam 10 minut autem :-) a platim 60 eur mesicen (asi 53 liber), ale muzu chodit jenom na ranni hodiny, ale to mi plne vyhovuje protoze makam az vecer. Zatim si to nemuzu vynachvalit, protoze kazdou hodinu mam pod vedenim trenera, takze parada :-)
30.6
warm up
400m run
then:
2 rounds
20 Face band pull ups
20 shoulder rolls
10 front squats (20kg)
10 KB swings (16kg)
10 sit ups
a jeste 30 sec. takoveho strecinku, ale nevim presne jak se to nazyva.
wod
5X5 front squat (50kg)
then:
15 minutes time cap
50 wall balls 7kg
50 KB swings 16kg
50 burpees
Tak dneska jsem mel prvni oficialni hodinu crossfitu :) Predtim to byly tri hodiny nacvicovani zakladu atd. Musim rict, ze to nebylo nejak extremne tezke do te doby nez prisly na radu burpees. Jel jsem to po 10 opakovanich a myslel jsem ze umru..poslednich 5 opakovani byly fakt nadoraz.
Warm up psat uz nebudu, ale vpodstate je to porad stejne s par zmenami. Ale kolem te pul hodiny je ten warm up + ruzne strecinky na mobilitu ramen, boku, zapesti atd..
workout:
10 minutes AMRAP
12 pushpress 40kg
12 ring rows
12 box jumps
5 round + 10 pushpress
Tento wod byl celkem vpohode, teda az na posledni 2 serie pushpressu. To byl masakr, ale nez abych to nad hlavu rval ze vsech sil, tak jsem si radsi hlidal techniku a vickrat zahazoval, odpocinul a sel znova ze zeme.
No tak musim rict, ze tohle bylo zatim nejsilenejsi co jsem jel. Jeste nemam dostatecnou mobilitu zapesti, tak ty thrustery jsem jel hodne opatrne, ale i tak minutu v kuse thrustery a pak hned minutu v kuse behani po ctyrech bylo fakt silene :D ale zacinam byt zavisly na tom pocitu, kdy vyprsi cas a kdy jen tak lezim par minut na zemi..parada
Tak jelikoz cvicim pouze rano, tak sacharidy bude obsahovat pouze potreninkove jidlo, protoze treninky zacinaji byt fakt silene (aspon teda pro me), tak nechci telo sokovat hned uplnym vyrazenim sacharidu..a zbytek dne jidla zkusim na zpusob paleo. Uvidime jak to pujde a kdyztak to budu ruzne upravovat.
Zatim jsem jeste nikdy predem urcenou stravu nedrzel, tak se necham prakvapit jake to bude mit vysledky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru