|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eraZ
|
Zaslal: po únor 16, 2015 8:59 pm Předmět: vnutorná strana stehien |
|
|
Zdravím,
potreboval by som poradiť, že aký cvik zaradiť na vnútornú hlavu stehenného svalu, ospravedlňujem sa, že neviem ako sa odborne nazýva :D v objeme som šiel predné drepy a celkom sa mi podarilo na ňu nabaliť nejakú hmotu a je to oveľa lepšie no stále nedáva stehnám ten správny tvar... v jesennej sezóne by som chcel absolvovať závody a určite nechcem byť len do počtu a tak nechcem nechať nič na náhodou, takže chcem poriadne máknuť a všetko spraviť tak ako najlepšie to pôjde, len neviem aký cvik konkrétne primárne zaťažuje túto časť stehien...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út únor 17, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
Dřepuj v trochu širším postoji a špičky mírně vytoč ven. Vždy budou pracovat všechny hlavy kvadricepsu (pokud teda je tohle to o čem mluvíš), ale můžeš tak trochu víc zatížit tu vnitřní. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: út únor 17, 2015 12:29 pm Předmět: |
|
|
Vďaka, skúsim také dačo, potrebujem tú vnútornú stranu trochu viac dostať do popredia. Chcel by som sa ešte spýtať ohĺadom spodného chrbtu (krížov) pred pár mesiacmi som si v objemovke pri mŕtvom ťahu keď som robil prvé opakovanie a v začiatočnej pozícii ako som nadvihol tak som cítil, že niečo v krížoch sa natiahlo. Ťahy som ešte dorobil odcvičil som celý tréning ale večer už bolo zle celý týždeň ma kríže neskutočne boleli, a v piatok som mal drepy kríže som už cítil celkom ok, ,tak som začal s drepmi no po poprvej sérii sa kríže zase odsrali, no ja samozrejme som drepy docvičil, večer som už nevedel skoro ani chodiť  Preto som celú objemovku mŕtv ťah ani zadné drepy nemohol cvičiť, alternatívu som našiel v čelných drepoch kde som tento problém vôbec necítil, teraz sa snažím opäť zaradiť zadné drepy aj mŕtvy ťah, na drepy mám pocit dosť kladný tie čelné drepy urobili svoje cítim sa o dosť istejší pod činkou, techniku cítim, že mám oveĽa lepšiu, proste úplne iný pocit, problém však je mŕtvy ťah, kríže už pri ňom nebolia, no neuveriteĺne sa mi ako keby napumpujú "kríže" ale až dole dakde v oblasti panvy, ale také brutálne napumpovanie, že nevládzem pomaly ani stáť, takmer som nemohol ani udržať postoj pri rozpažovaní na kladkách... môže to mať niečo spoločné s tým, že tie sľachy alebo väživá alebo čo sa tam na tom mieste nachádza sú stuhnuté nie sú dobré rozcvičené a tým pádom je takáto reakcia ? Strenčingom by to mohlo postupne zmiznúť ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 18, 2015 8:12 am Předmět: |
|
|
ale no, neuchylujme sa k drastickym opatreniam _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st únor 18, 2015 8:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st únor 18, 2015 10:45 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | EpsteinBarr napsal: | Nahodou ja som si dal minule par serii na kundostroji, a teda...fajn pocit |
Pokud nenosíš trenky a jsi "naostro", tak věřím, že to fakt byl fajnový pocit. |
Naostro nechodim, to by vzhladom na poniektore cvicenkyne nemuselo mat ten spravny motivacny dopad a mohlo by ich to dostat do nesustredeneho stavu
Obcas zaradujem ciastocne drepy v MP. Maximalne siroky postoj, spicky vytocene smerom von tak, ze sa dotykaju konstrukcie stroja. S volnou vahou som sa do takto extremneho postoja nedokazal dostat.
Ale v podstate ako bolo uz napisane, nieco take dosiahnes aj beznym drepom upravou postoja.
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|