CKD euforický stav?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CKD euforický stav?  Úvodní stránka -> Trénink -> CKD euforický stav?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MikTek

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 2:25 pm    Předmět: CKD euforický stav? Odpovědět s citátem

Jedu CKD a včera (ač mimo plán), jsem při čtvrtém low carb dnu dostal nepřemožitelný pocit si zacvičit a jelikož jsem zastánce toho si neodpírat na co mám náladu, tak jsem se rozcvičil a vlítl na dřepy, prvních pár serií (rozvička, postupně přidáváno železo) jsem se přestával cítit...a najednou jako bych se dostal do zfetlýho stavu a odjel jsem totální FB typu :

Dřepy, MT, Bench, Shyby, Military press, Upažování s JČ, Biceps VČ zdvih, Franc. tlaky, sed-leh, zdvih nohou ve vysu a na rotoped jsem se už radši vysral...ale u základních cviků jsem paradoxně dal o 5Kg svůj rekord (5 serií x 5 opak) a u zbytku jsem jel maxko...neskutečně super pocit a po tréninku skoro bez únavy, neřeším jak to bylo prospěšné/neprospěšné, ale spíš kde se to ve mě vzalo?Dietu jedu porpvé za 3 roky, tak se ptám, stává se Vám to taky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S rapidním odbouráváním tuku se ti do krve můžou dostat toxické látky, co jsi v době nabírání tuku přijímal ganja power
MikTek

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
S rapidním odbouráváním tuku se ti do krve můžou dostat toxické látky, co jsi v době nabírání tuku přijímal ganja power

Jsem natural, max doplňuju živiny gainerem, proteinem v době objemu, jednou za pár měsíců nějaký nakopávač hellnox nebo tak, btw Pepek námořník jel na špenátu, nebo to byla ganja v těch konzervách ?
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak já teda přesně nwm co všechno se do toho tuku může schovat ale tak určitě alkohol se tam rozpouští, tak neni možny něco takovyho? jinak pokud víš jak vypadá zfetlej stav tak ti asi nikdo neuvěří že siuplně čistej hh :D

euforii zažívám někdy po tvrdym treninku, nejvic když ma člověk předtím chvilku pauzu, ale tak to je určitě normální :D, s jedním kamošem co sem ho vzal po letech do posilky to slušně cloumalo řikal že lítal :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
MikTek

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
tak já teda přesně nwm co všechno se do toho tuku může schovat ale tak určitě alkohol se tam rozpouští, tak neni možny něco takovyho? jinak pokud víš jak vypadá zfetlej stav tak ti asi nikdo neuvěří že siuplně čistej hh :D

euforii zažívám někdy po tvrdym treninku, nejvic když ma člověk předtím chvilku pauzu, ale tak to je určitě normální :D, s jedním kamošem co sem ho vzal po letech do posilky to slušně cloumalo řikal že lítal :D

Po tréninku to mám dost často, ale to je jiný..tady jsem byl totálně nakoplej, nic nebylo problém zvednout, nic neunavovalo...nikdy jsem nebral ani stimulační drogy, ani doplňky, ani naopak tišící/tlumící drogy (jasně na střední občas jointa na klabě), ted ani nepiju, ani nekouřim...nic nebreu, jen doplňuju stravu v objemu proteinem a gainerem.Asi nějaký psycho somatický stav vyvolaný náhlou vlnou endorfinů

Rychle na stránku:

Přejdi na: