Hledám pomocníky na M ČR v Praze (10. 5. 2014)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hledám pomocníky na M ČR v Praze (10. 5. 2014)  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hledám pomocníky na M ČR v Praze (10. 5. 2014)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 4:58 pm    Předmět: Hledám pomocníky na M ČR v Praze (10. 5. 2014) Odpovědět s citátem

Rok za námi a opět pořádáme v Praze mistrovství ČR v kulturistice. Koná se v sobotu 10. května v Aréně Sparta Podvinný mlýn na Praze 9 a podobně jako vloni hledám, zda-li by se mezi Vámi nenašlo pár dobrovolníků, kteří by nám pomohli s organizací. Potřebuji ještě cca 10 kluků a dvě krásné slečny jako hostesky na pomáhání při předávání cen apod. Akce je od rána do noci, ale budu vděčný i za pomoc jen pro část dne. V případě, že byste nám někdo pomoci mohl, prosím napište mi na ronnie@ronnie.cz (do nadpisu zprávy dejte "M ČR v Praze"). Moc děkuji.

Edit: Už neplatí, už je nás dost, děkuji! :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřeboval bych ještě tak 5 kluků... Kdybyste někdo mohli, dejte, prosím, co nejdříve vědět. Děkuji!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MikTek

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Potřeboval bych ještě tak 5 kluků... Kdybyste někdo mohli, dejte, prosím, co nejdříve vědět. Děkuji!

Ahoj, já bych mohl, popřípadě pokud nemáte zajištěný zdravotnický dohled, vezmu sanitku a sestřičku a zajistíme ho, tedy já nevím jak to tam máte, ale vím, že pokud snad organizátor může předpokládat zranění tak to má snad i povinný, jezdím na podvinný na rugby a různý akce :) tak buď můžu přiložit zdravotnickou ruku, nebo dělnickou

E : samozřejmě bez finančních nároků (v případě sanitky a sestřičky)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych bral, moc děkuji za nabídku!

Můžeš mi poslat prosím PMkem telefon, popř. zavolat na 773 222 270? Děkuji moc.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všem moc děkuji za nabídky!

A případně další zájemci už nepište, už je nás akorát.

Ještě jednou děkuji.

MikTek

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super akce, kdyby jsi někdy zase potřeboval zdravotníky, dej vědět, fajn podívána / dobrá motivace a zábava.

Michal a Zuzka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych chtěl hodně a moc poděkovat Vám všem, co jste přišli a pomohli nám. Soutěž, myslím, dopadla velmi dobře, ale to i právě díky tomu, kolik nás tam bylo a jak se všichni o vše starali. Závodníků i diváků bylo znatelně více jak vloni, ale přesto to všechno dopadlo tak, jak mělo - čili dobře. Ještě jednou děkuji a pro všechny, co jste nám pomohli, platí, že budu-li Vám to moci nějak vrátit, rád tak udělám.

Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
Super akce, kdyby jsi někdy zase potřeboval zdravotníky, dej vědět, fajn podívána / dobrá motivace a zábava.

Michal a Zuzka

Michale děkuji Vám oběma!
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady jen pár fotografií, co jsem našel a na kterých někteří z nás tady jsou...
Ale také někteří ne, fotky jsem ještě všechny neviděl, tak jich tu je jen pár.
Pokud někdo nějaké "organizační" máte, postněte je sem, prosím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hledám pomocníky na M ČR v Praze (10. 5. 2014)
Rychle na stránku:

Přejdi na: