| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sedlv
|
Zaslal: st květen 21, 2014 6:01 pm Předmět: Minimum sacharidů pro zachování metabolismu |
|
|
Poradí mi někdo jaké je minimum S, abych nezpomalil metabolismus nebo se to nedá obecně říct? (Cílem je redukce tukových zásob. 86kg, 177cm, těžko-lehký split + kardio)
Říkal jsem si kolem 300... (vločky,brambory,rýže,těstoviny,ovoce)
A další: Když jím 3x denně, přibližně po 5ti až 6ti hodinách, zpomalím tím metabolismus? Je "lepší" jíst 5x denně, jak se všude proklamuje?
Naposledy upravil sedlv dne st květen 21, 2014 6:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st květen 21, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně je lepší jíst tak často, abys nebyl pod stresem, protože stres je svině a určitě ti udělá víc neplechy, než bys získal užitku z toho, že bys jedl 5x denně (pokud teda vůbec jídlo 5x denně nějakej užitek má :)). _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
Až se dostaneš do bodu kdy ti jíst 5x denně bude přinášet nějaký užitek tak to určitě poznáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
sedlv
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 11:18 am Předmět: |
|
|
No, vidím to na 3x denně normální jídlo + v treninkové dny navíc iso po tréninku. Víc jídel denně mi spíš zatěžuje trávení...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
| sedlv napsal: | | No, vidím to na 3x denně normální jídlo + v treninkové dny navíc iso po tréninku. Víc jídel denně mi spíš zatěžuje trávení... |
Vidíš to dobře ;-) Lidi se nemusejí pást celý den jako dobytek. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
souhlasim... jim 2-4 denne dle hladu, nalady, chuti i casu.... I prace me dost nuti jist nepravidelne, takze si nemuzu rict moc predem v kolik budu jist :) proste kdyz je cas a hlad zaroven = jim :)
Naposledy upravil Spashett dne čt květen 22, 2014 11:57 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: pá květen 23, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
Souhlasim cpal jsem do sebe 5-7 velkych jidel denne 10 let a vůbec to není potřeba. Já osobně si myslím, že pajšl průměrnýho člověka to vůbec nemůže zpracovat a z tohohle stravování můžou profitovat maximálně kachní žalůdky a lidi na streroidech, kdy je trávení rychlejší a je zrychlená i proteosyntéza. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 5:38 pm Předmět: |
|
|
To je pravda, ale jak do sebe teda dostat nějak větší objem sacharidů ?
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
nizkofrekvencka je super, ale na prijem mega sachacu je nevhodna.. osobne bych to resil 3 velkymi jidly + 2 tekute komplexni shejky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |