|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: so květen 31, 2014 12:45 pm Předmět: Co pijete přes den? |
|
|
Nikde jsem tu takový topic nenasel, tak ho zalozim a rovnou se zeptam..
Co pijete pres den, hlavne pres leto, kdyz je pekne?
Mate nejaky tip na limonady bez cukru typu citronova stava, medunka s matou apod. ?
Voda mi moc nechutna, tak jsem si delal ruzny caje s medem apod., ale chce to neco vice letniho :) kazdy "recept" vitan
e: na gugl jsem se dival, ale tam je to samej cukr :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: so květen 31, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
Vodu s citronem _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 31, 2014 12:49 pm Předmět: Re: Co pijete přes den? |
|
|
šumivý tablety (multivit, hořčík, vit. C)  , případně vždy dám do vody trochu ionťáku.
Udělej si třeba ledový čaj s medem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: so květen 31, 2014 12:50 pm Předmět: |
|
|
Vodu a přes léto na osvěžení vodu s mátou, limetou a trochu třtinovýho cukru a taky občas pivo když je vedro na padnutí _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so květen 31, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
Voda s citronem,ledem. Nebo třeba mojito bez cukru.  . Vychlazený kinley. Je toho moc..
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: so květen 31, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
vychlazenou vodu a kdyz uz je fakt zizen tak pivko _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so květen 31, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
Udělám si do konvice vodu s citrónem a protože jsem líný člověk, nechám si ji na dosah ruky a celý den si z ní nalévám do hrnku.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so květen 31, 2014 1:42 pm Předmět: |
|
|
2x denne káva s mliekom bez sladidla alebo cukru, a minerálku a vodu v pomere 1/2 minerálky 1/2 voda ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so květen 31, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
Ok, vypada to ze klasicka voda s citronem vyhrala _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:57 am Předmět: |
|
|
Mattoni , celý den , i při tréninku , celkem mi vyhovuje, pocením těla se odplavují i minerály tak je potřeba doplnit ionty kationty.
Někdy když jsem to přehnal s tréninkem hlavně v letních hicech a pil jen obyč vodu tak mě v noci chytali křeče do noh jak prase ,když piju nějaké minerálky tak je to v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 8:13 am Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | Mattoni , celý den , i při tréninku , celkem mi vyhovuje, pocením těla se odplavují i minerály tak je potřeba doplnit ionty kationty.
Někdy když jsem to přehnal s tréninkem hlavně v letních hicech a pil jen obyč vodu tak mě v noci chytali křeče do noh jak prase ,když piju nějaké minerálky tak je to v pohodě. |
Na to pozor, dlhodobé pitie minerálok škodí obličkám, nadbytok minerálov sa usadzuje v tele, železo v pečeni a vápnik v cievach. Ideál je piť bežnú vodu a minerálky v pomere 2:1, teda podľa tohto článku aspoň http://www.sportujeme.sk/fitness/sport-a-mineralna-voda
|
|
| nahoru |
|
 |
jirkovac

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 8:14 am Předmět: Re: Co pijete přes den? |
|
|
| Tom3 napsal: | ...
Voda mi moc nechutna, ... |
voda nemůže nechutnat, pže je bez chuti :)
... a proto ji piju s citronem. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 8:27 am Předmět: |
|
|
Prý nechutná
Já piju vodu, případně vodu s citronem a občas magnesii.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|