Jedeme na camp

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jedeme na camp  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jedeme na camp
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 6:52 pm    Předmět: Jedeme na camp Odpovědět s citátem

Ahoj lidi, potřeboval bych s něčím pomoct. 26.6. jedeme se školou na vodák. A budeme spát ve stanech a v campu. Našel by se někdo kdo by pomohl najít nějaké vhodné zdroje B,T,S ?

Jedeme tam na dobu 5 dnů. Lednička tam nebude. Co říkáte třeba na značku Hamé - hovězí maso, kuřecí, vepřové v konzervě. Myslím, že to není špatný zdroj bílkovin. Máte nějaký další nápady ? Jinak mě ještě napadá, takový to Jerky, sušený hovězí maso :)
Co se týče sacharidů tak si můžu udělat nějakou rýži,těstoviny. Jinak mě napadly taky rýžové chlebíčky. Samozřejmě ještě ovesné vločky, kaše.
Tuky bych vzal nějaké ořechy.
Díky moc za rady ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za 5 dní ti nové svaly nevyrostou a staré se neztratí. Dej tělu odpočinout od stravovací rutiny a užij si vodu jako ostatní normální (čti necvičící) spolužáci
balbi

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jerky určitě nejsou špatnej nápad, ty klidně můžeš použít. Nejlepší by bylo vzít s sebou pixlu proteinu a dávkovat dle potřeby, ale ten pravděpodobně nemáš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Ty jerky určitě nejsou špatnej nápad, ty klidně můžeš použít. Nejlepší by bylo vzít s sebou pixlu proteinu a dávkovat dle potřeby, ale ten pravděpodobně nemáš.

Né ten fakt nemám, je mi 14. To teprve přijde ;) Zatím mi úplně stačí brát proteiny
z normální stravy :)
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Za 5 dní ti nové svaly nevyrostou a staré se neztratí. Dej tělu odpočinout od stravovací rutiny a užij si vodu jako ostatní normální (čti necvičící) spolužáci

A nemám aspoň jíst víc bílkovin ? :) Aby se zachovala ta svalová hmota...? Teda nevím,nevím jestli to co mám se tak dá nazývat ještě ale přeci jenom tam něco je :D
balbi

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáš Mužík napsal:
balbi napsal:

Né ten fakt nemám, je mi 14. To teprve přijde ;) Zatím mi úplně stačí brát proteiny
z normální stravy :)

Však jo, není kam spěchat, věk jsi nikde nepsal, tak jsem nevěděl :) Zaměř se na stravu, tak je to správně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Dobře napsáno
člověk

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Moochou ... užij si vodu, za 5 dní o svaly nepřijdeš :)

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vám všem moc děkuji :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: